ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Χρήστος Αλεξίου στο SPORT24: "Πιστεύω ότι ο Μπότης θα φτάσει όλους τους στόχους του στον Ολυμπιακό"

UEFA YOUTH LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
UEFA YOUTH LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 18χρονος αμυντικός της Ίντερ, Χρήστος Αλεξίου, μίλησε στο SPORT24 αμέσως μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό. Αναφέρθηκε στο ματς του Καραϊσκάκης, αλλά και στον φίλο του Νίκο Μπότη.

Η Κ19 του Ολυμπιακού πέτυχε τον άθλο. Τι κι αν αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 73' απέναντι στην Ίντερ, είχε μεγάλες ευκαιρίες για το γκολ, έφτασε στη διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου κατάφερε εν τέλει να επικρατήσει με 6-5.

Ελληνικό χρώμα υπήρχε και στον αντίπαλο των ερυθρόλευκων. Ο Χρήστος Αλεξίου, o 18χρονος κεντρικός αμυντικός της Ίντερ, πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία 28 λεπτά της αναμέτρησης.

Ο διεθνής με την Κ19 της Εθνικής μας μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο SPORT24, καταθέτοντας την άποψή του για το παιχνίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

"Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Θέλαμε να παίξουμε με την ομάδα του Ολυμπιακού, γιατί ξέραμε πως είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Θέλαμε να πάμε για την πρόκριση, όπως και ο Ολυμπιακός. Τελικά, τα κατάφεραν εκείνοι, ήταν ένα ωραίο παιχνίδι και με τους οπαδούς κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πιστεύω ότι ο Μπότης θα τα πάει καλά στον Ολυμπιακό

Από το 2021, όταν και έφυγε από τα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου, ο Αλεξίου βρίσκεται στην Ιταλία. Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε στο SPORT24 οι διαφορές σε σχέση με την Ελλάδα είναι μικρές σε αυτό το επίπεδο: "Οι διαφορές είναι μικρές, γιατί και το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ καλό. Όλοι οι παίκτες έχουν την ποιότητά τους, είναι καλοί, όπως και στην Ιταλία. Υπάρχουν διαφορές στις λεπτομέρειες".

Την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο Ολυμπιακός απέκτησε από την Ίντερ τον 20χρονο τερματοφύλακα, Νίκο Μπότη, ο οποίος θα ενισχύσει αρχικά τη β' ομάδα των ερυθρόλευκων. Ο Αλεξίου περιέγραψε για τον φίλο του: "Ο Μπότης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, φίλος μου φυσικά.

Πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά στον Ολυμπιακό, είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και πιστεύω ότι θα καταφέρει να φτάσει όλους του τους στόχους και να κατακτήσει αυτά που θέλει με τον Ολυμπιακό".

Τέλος, αναφέρθηκε και στους στόχους του με την Ίντερ: "Προς το παρόν στόχος μου είναι να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα στην Primavera, να καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έχουμε μέχρι το καλοκαίρι και θα δούμε στην πορεία τι θα καταφέρουμε".

Η Ίντερ, την οποία απέκλεισε ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στην κορυφή της Primavera 1, έχει συγκεντρώσει 41 πόντους και βρίσκεται στο +6 από τη Μίλαν που ακολουθεί.

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ YOUTH LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ