ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Χισάμ Κανίς στο SPORT24: "Μέσω του ΠΑΟΚ να γίνει πραγματικότητα το όνειρό μου για το Μαρόκο"

Ο Χισάμ Κανίς στο SPORT24: "Μέσω του ΠΑΟΚ να γίνει πραγματικότητα το όνειρό μου για το Μαρόκο"
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Χισάμ Κανίς, απόλυτος πρωταγωνιστής του Πανσερραϊκού, και νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 μετά από τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Novibet της ομάδας των Σερρών στην OPAP Arena.

Καλοκαίρι '21 και ο γεμάτος φιλοδοξίες Πανσερραϊκός κάνει πράξη τη μεταγραφή του Χισάμ Κανίς. Ο Μαροκινός εξτρέμ βρισκόταν στο στόχαστρο των Σερραίων καιρό και με υπομονή και επιμονή κατάφεραν να τον κάνουν "λιοντάρι".

Η πρώτη σεζόν του 25χρονου ποδοσφαιριστή εξαιρετική. Ο Κανίς εύκολα θα μπορούσε να πει κανείς πως κράτησε μόνος του την ομάδα στην κατηγορία. Σκόραρε 17 φορές παίζοντας και στις τρεις θέσεις της επίθεσης.

Ο Πανσερραϊκός σώθηκε, ο Κανίς έμεινε και δικαιώθηκε. Αφού τα 17 περσινά τέρματα και η φετινή ορμή με την οποία έχει μπει ο Μαροκινός (7 γκολ και 2 ασίστ) του άνοιξαν τις πόρτες της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ τον αγόρασε από τα "λιοντάρια" και τον άφησε δανεικό για υπόλοιπο της σεζόν, αφού κόντρα στη σεζόν 21/22 οι Σέρρες φέτος είναι φαβορί για την άνοδο στην Super League.

Για όλα τα παραπάνω ο Χισάμ Κανίς μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 μετά από την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Συνέντευξη στον Μάνο Ναβροζίδη

Για τη σύγκριση της περσινής σεζόν με τη φετινή: "Αλλάξαμε πράγματα. Πήραμε πολύ καλούς παίκτες. Ο πρόεδρος έχει φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα. Αλλάξαμε το σκοπό μας. Πέρυσι παίζαμε για να σώσουμε την κατηγορία και φέτος, σίγουρα, παίζουμε για να πάμε στην Super League".

Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε μία ομάδα με τέτοιους στόχους. Ο τεχνικός διευθυντής, Λιβανός, μου είπε στην προετοιμασία πως θέλει να κάνει μία καλή ομάδα για να πάρει την άνοδο. Ήμουν πολύ θετικός σε αυτό. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά έγιναν αλλαγές και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Νίκη με νίκη".

Για το αν μπορεί να κάνει πρόβλεψη σχετικά με τα γκολ που θα βάλει φέτος: "Δύσκολο να πω πόσα. Θέλω να βάλω περισσότερα από πέρυσι (17). Δεν ξεκίνησα όπως πέρυσι. Έρχομαι όμως. Έχω σκοράρει 7 και θέλω να πάω πάνω από 17. Είναι ο στόχος μου. Είμαι σίγουρος πως φέτος θα κάνω μια καλή σεζόν".

Για το Μαρόκο και τη "βοήθεια" που του δίνει η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ: "Ήταν τρελό όλο αυτό. Δείξαμε σε όλο τον κόσμο ότι το Μαρόκο έχει καλό ποδόσφαιρο. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι γιατί όλοι ξέρουν το Μαρόκο πλέον. Εύχομαι με τη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ να δείξω στον προπονητή την επόμενη χρονιά. Αυτή τη στιγμή είναι ένα όνειρο. Γιατί όχι το όνειρο να γίνει πραγματικότητα".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ