ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Χέντερσον έλυσε το συμβόλαιό του με την Αλ Ετιφάκ και πάει στον Άγιαξ

Ο Τζόρνταν Χέντερσον
Ο Τζόρνταν Χέντερσον @ 2023 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Τέλος το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας για τον Τζόρνταν Χέντερσον, με τον Άγγλο διεθνή μέσο να λύνει τη συνεργασία του με την Αλ Ετιφάκ και να έρχεται σε κατ'αρχήν συμφωνία με τον Άγιαξ για να συνεχίσει την καριέρα του στον "Αίαντα".

H περιπέτεια της συμμετοχής στην Saudi Pro League μαζί με πολλούς ακόμη διάσημους άσους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αποδείχτηκε εξαιρετικά σύντομη για τον Τζόρνταν Χέντερσον.

Ο 33χρονος Άγγλος διεθνής μέσος είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλ Ετιφάκ, με τον πρώην κάπτεν της Λίβερπουλ να μην αισθάνεται όμως άνετα στο νέο του περιβάλλον και να επιθυμεί εδώ και λίγο καιρό την αποχώρησή του, κάτι που τελικά θα συμβεί.

Στις συζητήσεις με τους ανθρώπους της Αλ Ετιφάκ βρέθηκε η χρυσή τομή, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία για τη διακοπή του συμβολαίου του και τον έμπειρο μέσονα ετοιμάζεται να μπει σε αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Αγγλία, έχοντας ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του Άγιαξ για να συνεχίσει την καριέρα του στον Αίαντα.

Υπενθυμίζεται πως ο Χέντερσον αποχαιρέτησε τον περασμένο Ιούλιο την Λίβερπουλ έπειτα από 12 χρόνια στο "Άνφιλντ" (διαδέχτηκε τον Στίβεν Τζέραρντ ως ο αρχηγός των ρεντς) και μετακινήθηκε στην Σαουδική Αραβία τον Σεπτέμβριο, με τη συνεργασία του με την Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ να τερματίζεται ωστόσο άδοξα και τον παίκτη να καταγράφει μόλις 17 παρουσίες στο πρωτάθλημα (4 ασίστ).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΑΓΙΑΞ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ