CHAMPIONS LEAGUE

Ο Χάου διαμαρτυρήθηκε για το πέναλτι της Παρί: "Θεωρώ δεν ήταν σωστή απόφαση"

Ο Έντι Χάου στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Νιούκαστλ
Ο Έντι Χάου στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Νιούκαστλ 2023 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Έντι Χάου διαμαρτυρήθηκε για το πέναλτι που κέρδισε η Παρί και ισοφάρισε στο 90+8' στο 1-1 με την Νιούκαστλ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Νιούκαστλ ετοιμαζόταν για... νταμπλ στις νίκες επί της Παρί, όμως με το πέναλτι που πήραν οι Γάλλοι κι εκτέλεσε εύστοχα ο Κιλιάν Εμπαπέ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, παρέμειναν από πάνω στη βαθμολογία του 6ου ομίλου του Champions League.

Στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Έντι Χάου, εξέφρασε τα παράπονά του για την απόφαση που έκρινε την πορεία του παιχνιδιού.

"Κατά την γνώμη μου δεν ήταν σωστή απόφαση. Πρέπει να υπολογίσεις τόσα πολλά εκείνη την στιγμή. Πρώτα απ' όλα την ταχύτητα. Όταν το δείχνεις αργά στο ριπλέι, φαίνεται διαφορετικό από την πραγματικότητα. Η μπάλα χτυπάει πρώτο το στήθος και μετά κατεβαίνει και χτυπάει το χέρι.

Αλλά δεν νομίζω ότι το χέρι του ήταν σε αφύσικη θέση. Νομίζω πως ήταν κακή απόφαση. Ήταν απογοητευτικό για εμάς, γιατί εκείνη την στιγμή ξέρεις πόσο λίγος χρόνος έμενε στο παιχνίδι. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τώρα" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ