ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Ο Χάλαντ θέλει να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τη SPORT

Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Ουνιόν | 19 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Ουνιόν | 19 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Στην pole position βρίσκεται η Μπαρτσελόνα σχετικά με την υπόθεση της απόκτησης του Έρλινγκ Χάλαντ, με την καταλανική SPORT να αναφέρει πως ο Νορβηγός σταρ, όσο και το περιβάλλον του, έχουν ξεκαθαρίσει στον καταλανικό σύλλογο ότι θέλει να μετακομίσει εκεί το καλοκαίρι.

Συνεχώς αλλάζουν τα δεδομένα για την εκλεκτή ομάδα που θα έχει την τύχη να εντάξει στο δυναμικό της το προσεχές καλοκαίρι τον Έρλινγκ Χάλαντ. Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι οι τρεις επικρατέστεροι σύλλογοι που τον διεκδικούν με αξιώσεις.

Οι "μπλαουγκράνα" με καπετάνιο τον Τσάβι αναζητούν εκείνες τις μεταγραφικές λύσεις που θα βοηθήσουν την ομάδα στο πλάνο της και στην επιστροφή στις ένδοξες μέρες, με τον Τζουάν Λαπόρτα να ξεκαθαρίζει πως οι Καταλανοί θα ενισχυθούν σε όλες τις θέσεις.

Δημοσίευμα της SPORT υποστηρίζει ότι η Μπαρτσελόνα είναι εκείνη που θα κερδίσει την κούρσα, αφού ο Νορβηγός σταρ επιθυμεί να φορέσει τη φανέλα των "μπλαουγκράνα".

Μάλιστα, όπως αναφέρεται οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του στο τέλος της σεζόν, αφού τόσο ο 21χρονος, όσο και το περιβάλλον του, έχουν φροντίσει να τους διαβεβαιώσουν για την επίτευξη συμφωνίας.

Σύμφωνα με το πρόσφατο δημοσίευμα, ο πρόεδρος των Καταλανών συναντήθηκε με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, και του έκανε πρόταση για συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών που θα αποφέρει στον Χάλαντ συνολικά το ποσό των 190 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην πρώτη του σεζόν θα πάρει 20 εκατομμύρια ευρώ και από εκεί και πέρα οι απολαβές του θα ανέβουν κλιμακωτά, με την πρόσφορα να περιλαμβάνει 30 εκατομμύρια ευρώ για τη δεύτερη σεζόν, 40 για την τρίτη, 50 για την τέταρτη και 55 για την πέμπτη.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ