CHAMPIONS LEAGUE

Ο Χάλαντ ήθελε ένα γκολ για το απόλυτο ρεκόρ στο Champions League κι ο Γκουαρδιόλα τον έβγαλε στο 62'

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γουλβς | 22 Ιανουαρίου 2023
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γουλβς | 22 Ιανουαρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ένα γκολ χρειαζόταν ο Έρλινγκ Χάλαντ για να γράψει ιστορία στο Champions League, όμως ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον έβγαλε από το Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία στο 62'.

Στα 22 του έχει καταρρίψει κάθε λογική και αν μείνει υγιής, θα καταρρίψει και κάθε πιθανό κι απίθανο ρεκόρ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο Έρλινγκ Χάλαντ σκόραρε πέντε φορές το βράδυ της Τρίτης (14/3) στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λειψία, ισοφάρισε το ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι και του Λουίζ Αντριάνο με τα περισσότερα γκολ σε έναν αγώνα του UEFA Champions League και ενώ είχε το μομέντουμ για να βάλει άλλο ένα τέρμα, ώστε να γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα, ο προπονητής του τον έκανε αλλαγή.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έβγαλε τον Νορβηγό στο 62' και του στέρησε έτσι ένα απίθανο κατόρθωμα, ένα milestone που πάντως ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα έχει πολλές ευκαιρίες για να πετύχει. Ο Χάλαντ παρακολουθούσε με αγωνία για να δει αν ο πίνακας του τέταρτου διαιτητή θα έδειχνε τον αριθμό του και τελικά αποχώρησε μέσα σε αποθέωση, δίχως να δείξει ενοχλημένος. Για την ιστορία, ο Γκουαρδιόλα ήταν προπονητής και του Λιονέλ Μέσι όταν ο Αργεντινός είχε βάλει πέντε γκολ απέναντι στη Λεβερκούζεν το 2012.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ