ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλιμπεκ ως δανεικού από την Καϊσέρισπορ

Ο Ντένις Άλιμπεκ με τη φανέλα του Ατρόμητου
Ο Ντένις Άλιμπεκ με τη φανέλα του Ατρόμητου ATROMITOS FC

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής (28/1) την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ντένις Άλιμπεκ, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Καϊσέρισπορ και έγινε το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Περιστερίου τον Ιανουάριο.

Ο 31χρονος Ρουμάνος επιθετικός, Ντένις Άλιμπεκ, αποτελεί τη νέα μεταγραφή του Ατρομήτου, με την Καϊσέρισπορ να τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού στους Περιστεριώτες. Πρόκειται για την πέμπτη μάλιστα μεταγραφή της ομάδας του Κρις Κόουλμαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άλιμπεκ μίλησε με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, που ήταν μαζί στην Καϊσέρισπορ, με τον Έλληνα διεθνή, ο οποίος ήταν κάποια χρόνια στον Ατρόμητο, να του λέει καλά λόγια.

Η αναλυτική ανακοίνωση του Ατρόμητου:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ντένις Άλιμπεκ με τη μορφή δανεισμού από την Καϊσέρισπορ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Ντένις Άλιμπεκ είναι 31 ετών (5/1/1991), αριστεροπόδαρος, αγωνίζεται ως επιθετικός και είναι διεθνής με την εθνική Ρουμανίας (παρών στην τελευταία αποστολή), με την οποία έχει 22 συμμετοχές. Άρχισε την καριέρα του στη Φαρούλ Κονστάντσα από την οποία τον απέκτησε η Ίντερ το 2009 σε ηλικία μόλις 18 ετών.

Έκτοτε ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Μαλίν, Βιτορούλ και Μπολόνια, με την Άστρα Γκιούργκιου να τον αποκτά με κανονική μεταγραφή το 2014. Με την Άστρα κατέκτησε το Κύπελλο Ρουμανίας το 2014 και το πρωτάθλημα του 2016 και μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της λίγκας, έχοντας συνολικά εκείνη τη σεζόν 33 συμμετοχές, 19 γκολ και 14 ασίστ.

Τον Ιανουάριο του 2017 αποκτήθηκε με μεταγραφή από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, αλλά τον Ιούλιο του 2018 τον απέκτησε με νέα μεταγραφή η πρώην ομάδα του, Άστρα Γκιούργκιου. Στη δεύτερη θητεία του έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2020 πραγματοποιώντας συνολικά 56 συμμετοχές, 21 γκολ και και 20 ασίστ.

Τον Οκτώβριο του 2020 τον απέκτησε η Καϊσέρισπορ και το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κλουζ.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Ντένις Άλιμπεκ που θα φορά το νούμερο «70», πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ατρόμητο. Ξέρω ότι είναι μια ομάδα που έχει χτίσει ένα μεγάλο και σταθερό όνομα στην Ελλάδα. Ξέρω ότι δεν έρχομαι σε μια καλή περίοδο για την ομάδα, αλλά ήρθα ακριβώς για να βοηθήσω. Θέλω να τη βοηθήσω να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, να παίξουμε καλύτερα και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Μου αρέσει που ήρθα στην Ελλάδα και τον Ατρόμητο. Ξέρω ότι είμαστε μια καλή ομάδα, που δεν έχει καμία θέση στο σημείο που είναι τώρα στη βαθμολογία. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον από τον Ατρόμητο, ρώτησα φίλους που ξέρουν από την Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Μου είπαν τα καλύτερα για το κλαμπ, οπότε θα είμαι πολύ χαρούμενος. Μίλησα και με τον Ροτάριου και είναι κι αυτός έτοιμος να δώσει τα πάντα για την ομάδα και να πάμε καλύτερα".

Παράλληλα, μίλησε για το επίπεδο της ετοιμότητάς του δηλώνοντας ότι είναι άμεσα διαθέσιμος για τον Κρις Κόλμαν:

"Είμαι απόλυτα έτοιμος. Θέλω να παίξω γρήγορα. Θέλω να ενταχθώ στην ομάδα, να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Στόχος μου είναι να παραμείνω στα πλάνα της εθνικής μου ομάδας, οπότε, ναι, είμαι έτοιμος να δώσω ό,τι χρειάζεται ο Ατρόμητος".

Τέλος, αναφέρθηκε στους οπαδούς της ομάδας μας:

"Ανυπομονώ να τους δω στο γήπεδο και να παίξω μπροστά τους. Θέλω να βοηθήσω από εδώ και πέρα να είναι πολύ πιο χαρούμενοι. Θα τα πάμε πολύ καλύτερα, θα ανεβάσουμε την ομάδα και στόχος είναι να παίζουμε όλο και καλύτερα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ