ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο Αντσελότι "ψήνει" τον Τιάγκο Σίλβα για Έβερτον

Paris Saint Germain's (PSG) Brazilian Defender Thiago Silva, left reacts with Italian  Coach Carlo Ancelotti  during a training session at the club's Camp des Loges training center at Saint Germain en Laye, west Paris Thursday, Aug. 23, 2012. (AP Photo/Jacques Brinon)
Paris Saint Germain's (PSG) Brazilian Defender Thiago Silva, left reacts with Italian Coach Carlo Ancelotti during a training session at the club's Camp des Loges training center at Saint Germain en Laye, west Paris Thursday, Aug. 23, 2012. (AP Photo/Jacques Brinon) AP

Ο προπονητής της Έβερτον, Κάρλο Αντσελότι, επιχειρεί να πείσει τον Τιάγκο Σίλβα - με τον οποίον γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στην Παρί Σεν-Ζερμέν - να πάρει το δρόμο για το Λίβερπουλ.

Η συνεργασία του Τιάγκο Σίλβα με την Παρί Σεν-Ζερμέν εκπνέει το καλοκαίρι και όλα δείχνουν ότι ο 35χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θ' αποχωρήσει μετά από οκτώ σεζόν στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Άλλωστε διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια και ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, του έχει προτείνει σημαντική μείωση για να μείνει στο πλαίσιο των περικοπών για ν' αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις από αναστολή αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω του κορονοϊού.

Οι μνηστήρες δεν λείπουν για τον Νοτιοαμερικανό και μπορεί η φημολογία που αναπτύχθηκε ν' αφορούσε την πρώην του ομάδα, Μίλαν, αλλά το μέλλον του είναι πιθανόν να περάσει από την Premier League.

Σύμφωνα με το Foot Mercato η Έβερτον έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον. Ο Ιταλός προπονητής της, Κάρλο Αντσελότι, προσπαθεί να "ψήσει" τον Τιάγκο Σίλβα να πάρει το δρόμο για το Λίβερπουλ.

Οι δυο τους γνωρίζονται από την κοινή θητεία τους στην πρωταθλήτρια Γαλλίας (2012-13), ενώ ο ένας έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές με εγκωμιαστικά σχόλια για τον άλλον.

Ο Αντσελότι έχει ήδη έλθει σε επαφή με τον Τιάγκο Σίλβα και η διοίκηση της ομάδας του έχει υποσχεθεί ότι θα κάνει προσπάθεια να ολοκληρώσει την προσθήκη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ