ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Αντώνης Παπασάββας στο SPORT24: "Περήφανος που είμαι μέλος αυτού του γκρουπ, δεν μπορούσα να φανταστώ αυτή την πορεία"

Ο αρχηγός της Κηφισιάς, Αντώνης Παπασάββας
Ο αρχηγός της Κηφισιάς, Αντώνης Παπασάββας EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντώνης Παπασάββας, ο αρχηγός της Κηφισιάς και ένας από τους πιο παλιούς της ομάδας, πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Stoiximan Super League και μίλησε στο SPORT24 για τον καρπό των προσπαθειών μιας χρονιάς, αλλά και για τον στόχο της ομάδας που είναι η καθιέρωση στην πρώτη κατηγορία.

Η Κηφισιά είναι η σταχτοπούτα της Stoiximan Super League, καθώς με την ισοπαλία κόντρα στην Καλαμάτα πανηγύρισε την άνοδο στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και έγινε η 70η ομάδα που θα συμμετάσχει στην πρώτη κατηγορία.

Ο αρχηγός της Κηφισιάς, Αντώνης Παπασάββας, ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της ανόδου, έχοντας καταλυτική λειτουργία στον άξονα της ομάδας του Γιώργου Πετράκη, έχοντας συνολικά 20 συμμετοχές φέτος στο πρωτάθλημα. Παράλληλα ήταν και ένας από τους παλαιότερους του γκρουπ, μιας και ήταν στην ομάδα από τη Γ' Εθνική. Στο φινάλε του ματς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησης για τη νέα επιτυχία.

Ο 28χρονος μίλησε στο SPORT24 για το πώς βίωσε ο ίδιος αυτή την ονειρική για την Κηφισιά χρονιά, το πλάνο της ομάδας και τους στόχους της για τη συνέχεια στην πιο απαιτητική νέα χρονιά.

Συνέντευξη στον Θωμά Τζουβάρα

Η Κηφισιά πέτυχε τον στόχο της ανόδου. Ποιες είναι οι σκέψεις σου αυτή τη στιγμή;

"Νιώθω περήφανος γι' αυτή την ομάδα, τον κάθε έναν ξεχωριστό. Τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση, όλους. Το αξίζαμε, γιατί δουλεύαμε γι' αυτό κάθε μέρα. Πλέον γευόμαστε αυτή την επιτυχία και αυτό μας προσφέρει χαρά και ανακούφιση".

Τι ήταν αυτό που σας ξεχώρισε ως ομάδα;

"Κατ' αρχάς είναι όλοι άξιοι συγχαρητηρίων. Είναι από τα καλύτερα σύνολα που έχω δουλέψει σαν ποδοσφαιριστής και είναι πραγματικά τιμή μου και σαν αρχηγός. Έδιναν όλοι τους το 100% σε κάθε αγώνα και προπόνηση, ένιωθα πολύ ωραία μαζί τους. Ήταν μια συλλογική επιτυχία σε όλους τους τομείς".

Κατά τη γνώμη σου, τι πιστεύεις ότι έχει η Κηφισιά και αξίζει τη μετάβαση από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία;

"Εκτός από τους παίκτες που είχαν ποιότητα και ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, θεωρώ ότι η ομάδα εκπέμπει μια υγεία. Σε επίπεδο οργάνωσης κάνει τεράστια επίπεδα προόδου, Γίνεται προσπάθεια και με νέες εγκαταστάσεις να γίνει μια ομάδα Α' Εθνικής για να καθιερωθεί εκεί".

Στο διάστημα που η Καλαμάτα ήταν μπροστά στο σκορ τι ήταν αυτό που σκεφτόσουν;

"Πίστευα στην ομάδα μέχρι το τέλος ότι μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Τη στιγμή που μπήκε το γκολ θεώρησα ότι ίσως χρειαστεί να παίξουμε άλλον ένα τελικό. Τα δώσαμε όλα και σε αυτό το παιχνίδι. Ήταν λίγο περίεργο μέχρι και να κάνουμε το 1-1, ευτυχώς μπήκε το γκολ και ηρέμησα".

Ο Αντώνης Παπασάββας στο SPORT24: "Περήφανος που είμαι μέλος αυτού του γκρουπ, δεν μπορούσα να φανταστώ αυτή την πορεία"
Ο Αντώνης Παπασάββας σηκώνει το τρόπαιο του πρωταθλητή στον ουρανό INTIME SPORTS

Πότε θεώρησες ότι αυτή η ομάδα μπορούσε να τερματίσει πρώτη και να ανέβει;

"Ήμασταν μια καινούργια ομάδα. Σε σχέση με πέρυσι έμειναν περίπου οι μισοί παίκτες και ήρθαν αρκετοί καινούργιοι. Όταν είσαι μια καινούργια ομάδα δεν γνωρίζεις από την αρχή τι μπορείς να καταφέρεις. Εγώ έτσι σκέφτομαι σαν ποδοσφαιριστής. Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και όσο περνούσαν τα παιχνίδια, εγώ ένιωθα μεγάλη αυτοπεοποίθηση ότι θα πετυχαίνουμε τον στόχο μας".

Είσαι από τους πιο παλιούς της ομάδας και μέλος εκείνης από τη Γ' Εθνική. Περίμενες ότι η Κηφισιά θα ανεβεί τόσο σύντομα στη Super League;

"Δεν μπορούσα να το φανταστώ ότι η ομάδα τόσο σύντομα θα ανέβαινε στην Α' Εθνική. Αν μου το έλεγαν τότε στη Γ' Εθνική ότι η ομάδα πηγαίνει για την Super League θα το έλεγα τρελό όνειρο. Κι όμως αυτό το τρελό όνειρο πραγματοποιήθηκε για μένα".

Για το μέλλον τι βλέπεις;

"Εύχομαι να συνεχίσω και του χρόνου. Πιστεύω ότι η ομάδα θα σταθεί πολύ καλά τη νέα σεζόν".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ