PREMIER LEAGUE

Ο Αντόνιο εμπνεύστηκε τον πανηγυρισμό του από το "Dirty Dancing", αλλά δεν ήξερε τον τίτλο

Ο Μιχάιλ Αντόνιο πανηγύρισε το ιστορικό γκολ με το χάρτινο ομοίωμά του
Ο Μιχάιλ Αντόνιο πανηγύρισε το ιστορικό γκολ με το χάρτινο ομοίωμά του © 2021 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Ο Μάικλ Αντόνιο πανηγύρισε το ιστορικό γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λέστερ με ένα χάρτινο ομοίωμά του, μιμούμενος μια από τις χαρακτηριστικότερες σκηνές της ταινίας "Dirty Dancing".

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε της Λέστερ με 4-1, με τον Μάικλ Αντόνιο να γίνεται ο πρώτος σκόρερ των "σφυριών" στην Premier League. Ο 27χρονος Άγγλος φορ πανηγύρισε έξαλλα την ιστορική αυτή επίδοση, καθώς φίλησε το χάρτινο ομοίωμά του που ύψωσε προς ουρανό.

Ο Αντόνιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης εξήγησε ότι τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό τον κόπιαρε από το "Dirty Dancing", μια από τις εμβληματικές ταινίες των 80s και φυσικά αγαπημένες της κοπέλας του, μόνο που έκανε λάθος όταν προέφερε τον τίτλο της.

Μεταξύ άλλων ανέφερε για τον πανηγυρισμό του: "Παρεμπιπτόντως, κατάλαβε κανένας από εσάς τη σημασία του πανηγυρισμού; Ήταν από το Save the Last Dance (σ.σ εννοούσε το Dirty Dancing), δεν το θυμάστε;".

Αμέσως μετά προχώρησε σε (διορθωτική) ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας: "Πέτυχα το γκολ, έγραψα ιστορία, έκαναν τον πανηγυρισμό, είπα λάθος το όνομα της ταινίας στη συνέντευξη. Μωρό μου, συγχώρεσέ με".

TAGS PREMIER LEAGUE ΛΕΣΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ