ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Αντέι στους στόχους για την άμυνα του Παναθηναϊκού

Ο Αντέι στους στόχους για την άμυνα του Παναθηναϊκού

Ο Λούκα Αντέι της Σασουόλο είναι το όνομα που προστέθηκε στις επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Ο Σίλντενφελντ σχολίασε τα σενάρια για την επιστροφή του.

Η αναζήτηση του στόπερ έχει αρχίσει στον Παναθηναϊκό και στο επίκεντρο έχει τεθεί η αγορά της Serie Α, την οποία ο Αντρέα Στραματσόνι γνωρίζει πολύ καλά. Μετά την επαφή για τον Τομάς Ερτό της Ουντινέζε, την οποία σας αποκάλυψε το Sport24.gr, ο ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός Sky μετέδωσε ότι διεξάγεται η διαπραγμάτευση για τον 23χρονο στόπερ της Σασουόλο, Λούκα Αντέι.

Ο Στραματσόνι ξέρει τον Αντέι από την ακαδημία της Ρόμα, στην οποία αναδείχθηκε ο ποδοσφαιριστής, προτού μετακινηθεί στα Σασουόλο. Ο στόχος του προπονητή του Τριφυλλιού είναι να επιτύχει τον 18μηνο δανεισμό του στόπερ, όπως συνέβη με τον Μαμούτε και όπως επιχειρεί με τον Λούκας Εβαντζελίστα. Σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία, διαδραματίζει η σχέση του Στραματσόνι με τον Αντέι.

Ο Αντέχει έχει γεννηθεί στις 19 Απριλίου του 1992, έχει ύψος 1,86μ. στην Ρώμη και έχει αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής της Ρόμα. Δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ στην πρώτη ομάδα, αλλά παραχωρήθηκε δανεικός στην Γκροσέτο, με την οποία είχε 21 συμμετοχές (1.777 λεπτά) και 1 γκολ στη Serie B τη σεζόν 2011-2012. Η Σασουόλο απέκτησε το 50% των δικαιωμάτων του τον Ιούνιο του 2013 και αγόρασε το υπόλοιπο 50% τον Ιούνιο του 2015. Με τη Σασουόλο μετρά 36 συμμετοχές και 1 γκολ.

Κανένα σχόλιο από τον Σίλντενφελντ

Στην Κροατία αναπαρήγαγαν τα δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου για το πιθανολογούμενο ενδιαφέρον για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ρεπόρτερ της ιστοσελίδας "Sportske" υποδέχτηκε τον Σίλντενφελντ στο αεροδρόμιο του Ζάγκρεμπ και του απηύθυνε το σχετικό ερώτημα. "Ήμουν στην Αθήνα για διακοπές και πέρα από αυτό, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο" ήταν η απάντηση του "Σίφο", με τον ρεπόρτερ να την ερμηνεύει ως... ανοιχτή πιθανότητα για επιστροφή στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ