ΓΟΥΛΒΣ

Ο Ανταμά Τραορέ χάλασε το deal με την Τότεναμ και δίνει ελπίδες στην Μπαρτσελόνα

Ο Ανταμά Τραορέ με τη φανέλα της Γουλβς σε ματς της Premier League κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ | 17 Απριλίου 2021
Ο Ανταμά Τραορέ με τη φανέλα της Γουλβς σε ματς της Premier League κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ | 17 Απριλίου 2021 @2021 JASON CAIRNDUFF/POOL VIA AP IMAGES

Το κατά πολλούς σίγουρο deal μεταξύ της Τότεναμ και της Γουλβς για τον Ανταμά Τραορέ κατέληξε σε ναυάγιο, με τον παίκτη να είναι ξανά διαθέσιμος και την Μπαρτσελόνα να επανέρχεται στο προσκήνιο για την απόκτησή του.

Τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ έκαναν λόγο για σχεδόν κλεισμένη μεταγραφή, όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις της Τότεναμ με την Γουλβς και τον Ανταμά Τραορέ για την μετακόμισή του στο Λονδίνο.

Ωστόσο, έγινε ανατροπή της τελευταίας στιγμής και το deal θάφτηκε στο χιόνι, με την Daily Mail να αποκαλύπτει πως ο 26χρονος Ισπανός επιθετικός ήταν εκείνος που έκανε πίσω.

Αιτία η απροθυμία του να πάει στην Τότεναμ για να αγωνιστεί ως φουλ-μπακ όπως τον προόριζε ο Αντόνιο Κόντε στη διάταξη με τρεις στην άμυνα και ακραία μπακ που εφαρμόζει, με την Μπαρτσελόνα να μπαίνει πλεον αυτή στη μάχη για να τον κάνει δικό της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι Καταλανοί επιθυμούν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού, με τον παίκτη από την πλευρά του να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αφήσει την Premier League και να επιστρέψει στην "Μπάρτσα", από την οποία είχε φύγει το 2015 με προορισμό την Άστον Βίλα.

Από την πλευρά του, ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να καλύψει όλο το συμβόλαιο του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν για να τον κάνει δικό της, με την Γουλβς να επιθυμεί να συμπεριληφθεί στο deal και οψιόν αγοράς του Τραορέ το ερχόμενο καλοκαίρι.

TAGS ΓΟΥΛΒΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟΤΕΝΑΜ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ PREMIER LEAGUE LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ