THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης στο SMGO: "Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό στους μεγάλους, Μίτσελ - Κόουλμαν οι κορυφαίοι"

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης στο στούντιο του SPORT24
Ο Ανδρέας Γιαννιώτης στο στούντιο του SPORT24

Καλεσμένος στο Show Must Go On ήταν ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου, Ανδρέας Γιαννιώτης. Ο έμπειρος πορτιέρε μίλησε για το μέλλον του, ανάλυσε τους συναδέλφους του στο πρωτάθλημα.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης, MVP του φετινού Ατρομήτου, και εκ των καλύτερων πορτιέρε στο ελληνικό πρωτάθλημα βρέθηκε στο στούντιο του SPORT24, καλεσμένος στην εκπομπή Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Στο πλαίσιο της συζήτησης ο Ανδρέας Γιαννιώτης μίλησε για το μέλλον του, καθόσον μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο, τονίζοντας πάντως μεταξύ άλλων ότι δεν κλείνει την πόρτα στους Περιστεριώτες με τη χαρακτηριστικά ατάκα "...ποτέ μην λες ποτέ...".

Από εκεί και πέρα, ερωτηθείς για τους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος δήλωσε πως εάν του δινόταν η ευκαιρία θα την έπαιρνε γιατί "...δεν φοβάται τον ανταγωνισμό..." όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε κι ο τρόπος με τον οποίο εξιστόρησε τα όσα είχαν γίνει πριν από το Ατρόμητος - ΑΕΚ με το ζήτημα των δοκαριών. Επίσης, ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι το εξωτερικό παραμένει πάντα στο μυαλό του.

Επίσης, ο 30χρονος τερματοφύλακας μίλησε για το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, όσα έζησε στο Ισραήλ και τι θα άλλαζε στην πορεία του εάν του δινόταν η ευκαιρία να γυρίσει το χρόνο πίσω.

Παράλληλα, πολλές μικρές ιστορίες όπως για τον παίκτη που τον έκανε να περάσει το δυσκολότερο βράδυ της ζωής του στο γήπεδο, για τους Μίτσελ - Κόουλμαν που χαρακτήρισε ως τους κορυφαίους προπονητές που έχει συνεργαστεί, γέμισαν μία ιδιαιτέρως ευχάριστη ποδοσφαιρική κουβέντα.

Δείτε εδώ ολόκληρη την εκπομπή:

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ