ΛΙΝΤΣ

Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι στη λίστα της Λιντς για διάδοχος του Μπιέλσα, σύμφωνα με βραζιλιάνικο ΜΜΕ

Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας σε αγώνα του Copa Libertadores | 21 Ιουλίου 2021
Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας σε αγώνα του Copa Libertadores | 21 Ιουλίου 2021 @2021 SEBASTIAO MOREIRA/POOL VIA AP IMAGES

Η Λιντς θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Μαρσέλο Μπιέλσα και μετά το καλοκαίρι όμως ψάχνει και για εναλλακτικές λύσεις αν δεν υπάρχει νεά συμφωνία, με τον Αμπέλ Φερέιρα να εμφανίζεται μεταξύ των υποψηφίων αντικαταστατών του.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει εκτοξεύσει στα ύψη τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο την τελευταία διετία και αιτία δεν είναι άλλη από την απίστευτη επιτυχία που έχει στην Βραζιλία με την Παλμέιρας, την οποία έχει οδηγήσει σε δύο διαδοχικές κατακτήσεις του Copa Libertadores.

Η φήμη του μάλιστα δεν περιορίζεται μόνο εντός των συνόρων της Νότιας Αμερικής αλλά έχει εξαπλωθεί και στην Ευρώπη και μάλιστα σε τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με το παράδειγμα της Λιντς να είναι χαρακτηριστικό.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "UOL", με το μέλλον του στην Παλμέιρας να μην είναι ακόμα ξεκάθαρο από τη στιγμή που η συνεργασία με τους πράσινους λήγει τον Δεκέμβριο του 2022 και δεν έχει ακόμα ανανεώσει, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ έχει μπει στη λίστα των ανθρώπων της Λιντς ως υποψηφίων αντικαταστατών του Μαρσέλο Μπιέλσα.

"Ο Αργεντινός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τα παγώνια μέχρι το φινάλε της σεζόν και υπάρχει επιθυμία από πλευράς της διοίκησης του αγγλικού συλλόγου για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, όμως αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Επειδή δεν θέλουν οι άνθρωποί της να βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων, έχουν ήδη βρει μερικές εναλλακτικές λύσεις. Ο Αμπέφ Φερέιρα είναι μεταξύ των βασικών υποψηφίων, ειδικά από τη στιγμή που έχει πάρει δύο σερί φορές το Libertadores.

Επιπλέον, ένας ακόμα Πορτογάλος προπονητής αξιολογείται από τους Άγγλους και αυτός είναι ο Ρούμπεν Αμορίμ, που οδήγησε την περασμένη σεζόν την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στην κατάκτηση του πορτογαλικού πρωταθλήματος, πρώτου μετά από 20 χρόνια.

Για εκείνον όμως υπάρχει ρήτρα 30 εκατομμυρίων ευρώ", αναφέρει χαρακτηριστικά η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα.

Το ίδιο δημοσίευμα καταλήγει μάλιστα πως ο Αμπέλ Φερέιρα έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών ομάδων το τελευταίο διάστημα, με τον ίδιο να έχει αρνηθεί να μπει σε συνομιλίες με τις Αλ Ραγιάν (Κατάρ), Αλ Νασρ (Σαουδική Αραβία) αλλά και τις Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Μπορντό (Γαλλία) και Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία).

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΛΙΝΤΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ