VIRAL

Ο Αμπέλ Φερέιρα άρπαξε το κινητό ενός δημοσιογράφου γιατί νευρίασε που τον βιντεοσκοπούσε

Ο Άμπελ Φερέιρα εκνευρίστηκε που τον βιντεοσκοπούσε ένας δημοσιογράφος, την στιγμή που συνομιλούσε με τον τέταρτο διαιτητή του αγώνα και του άρπαξε το κινητό μέσα από τα χέρια του.
Ο Άμπελ Φερέιρα εκνευρίστηκε που τον βιντεοσκοπούσε ένας δημοσιογράφος, την στιγμή που συνομιλούσε με τον τέταρτο διαιτητή του αγώνα και του άρπαξε το κινητό μέσα από τα χέρια του. PRINT SCREEN

Ο Αμπέλ Φερέιρα εκνευρίστηκε με δημοσιογράφο που τον βιντεοσκοπούσε, την στιγμή που συνομιλούσε με τον τέταρτο διαιτητή του αγώνα και του άρπαξε το κινητό μέσα από τα χέρια του.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ήταν πρωταγωνιστής σε ένα έντονο περιστατικό με δημοσιογράφο της "Globo", ο οποίος τον βιντεοσκοπούσε. Εμφανώς εκνευρισμένος, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ του πήρε το κινητό από το χέρι και τσακώθηκε μαζί του.

Όλα αυτά με αφορμή το γεγονός πως ο Αμπέλ Φερέιρα επιχείρησε να δώσει μία φανέλα της Παλμέιρας στον τέταρτο διαιτητή του αγώνα με την Σάο Πάουλο, την ώρα που εκείνος συνομιλούσε με τον CEO της ομάδας, Άντερσον Μπάρος. Ο διαιτητής αρνήθηκε ευγενικά κι εκείνη την στιγμή ο Πορτογάλος τεχνικός παρατήρησε ότι τον βιντεοσκοπούσαν κάποιοι δημοσιογράφοι.

Νευριασμένος κατευθύνθηκε προς το μέρος που βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι της "Globo" και άρπαξε το κινητό του ενός μέσα από τα χέρια του. Ο Αμπέλ Φερέιρα επέστρεψε την συσκευή στον κάτοχό της, μόνο όταν συνειδητοποίησε πως τον κατέγραφαν και οι υπόλοιποι που βρίσκονταν εκεί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κινδυνεύει να τιμωρηθεί από ένα έως έξι παιχνίδια. Στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι δήλωσε μεταξύ άλλων:

"Για να διευκρινίσω, επειδή σε όλους εδώ αρέσει να μετατρέπουν ένα ποτήρι νερό σε καταιγίδα, υπήρξε μία συζήτηση εδώ, μεταξύ εμένα, του αθλητικού μας διευθυντή κι ενός εκ των διαιτητών της αναμέτρησης. Και υπήρχαν άνθρωποι, δεν ξέρω αν ήταν ρεπόρτερ, που τραβούσαν με τα κινητά τους. Απολογούμαι αν ξεπέρασα τα όρια.

Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά δυστυχώς σήμερα όλοι μα όλοι είχαν κάμερες. Υπάρχουν πράγματα που ο τύπος δεν χρειάζεται να ξέρει. Αλλά πριν γίνει καταιγίδα, υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν, οπότε απλά κάνω αυτή τη διευκρίνιση".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αμπέλ Φερέιρα τηλεφώνησε στον Πέδρο Σπινέλι, διευθυντή της "Globo" προκειμένου να του ζητήσει συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά του.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ