ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άλβες συνέκρινε τον εαυτό του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Ο Ντάνι Άλβες με τη φανέλα της Πούμας
Ο Ντάνι Άλβες με τη φανέλα της Πούμας INTSTAGRAM / @DANIALVES

Ο Ντάνι Άλβες με ανάρτηση στα social media συνέκρινε τον εαυτό του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και έστειλε το δικό του μήνυμα, τονίζοντας πως ο αθλητισμός είναι ο δρόμος για να μεταμορφωθεί κάνεις.

Στα 39 του χρόνια ο Ντάνι Άλβες συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο, να παίζει ποδόσφαιρο, με την Πούμας να γίνεται ο έβδομος διαφορετικός σταθμό της τεράστιας καριέρας του.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο μέσω ανάρτησης στα social media, στην οποία δημοσίευσε μία φωτογραφία του με κορδέλα στο κεφάλι και αυτοαποκαλέστηκε ΛεΜπρόν.

"ΛεΜπρόν Ντάνι. Αυτό που ενώνει τον αθλητισμό είναι η ικανότητά του να μεταμορφώνει τους ανθρώπους, να δημιουργεί ηγέτες και να εμπνέει.

Οτιδήποτε δεν αλλάζει ζωές δεν έχει νόημα. Ήρθαμε ο καθένας με μια αποστολή, ανακαλύψτε τη δική σας και εκτελέστε τη με μαεστρία.

Μην ξεχνάς ότι από εκατομμύρια σπερματοζωάρια ήσουν το μόνο που γονιμοποιήθηκε χωρίς να μιλήσεις, χωρίς να δεις και χωρίς να ακούσεις. Θέλω να πω, γεννήθηκες πρωταθλητής.

Τώρα που βλέπεις, που ακούς και μιλάς, μην τους αφήσεις να σε κάνουν να νομίζεις πως είσαι χαμένος", έγραψε στην ανάρτησή του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ