ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Άλοφς της Βέρντερ κοιτάει τον Τοροσίδη

Ο Άλοφς της Βέρντερ κοιτάει τον Τοροσίδη
Τοροσίδης, Βέρντερ Βρέμης INTIME SPORTS

Το ενδιαφέρον είναι γνωστό εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο, αλλά όσο πλησιάζουμε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού τα δημοσιεύματα αυξάνονται για την Βέρντερ Βρέμης και τον Βασίλη Τοροσίδη...

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι μέσα στα πρώτα ονόματα των μεταγραφικών στόχων της Βέρντερ Βρέμης. Οι γερμανοί δεν το κρύβουν, το έχουν εκφράσει και δημόσια και αυτή τη φορά επανέρχονται.

Σύμφωνα με το site " www.bild.de", ο Κλάους Άλοφς είναι στο ψάξιμο για δεξί μπακ και η περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Διαβάστε εδώ για τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία που αναφέρουν πως ο Ζαρντίμ από σήμερα θα είναι ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο 26χρονος Έλληνας διεθνής άσος έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να αγωνιστεί και σαν αριστερός μπακ αλλά και σαν αμυντικός μέσος.

Μάλιστα φιλοξενούνται δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος υποστηρίζει πως θα ήταν πολύ χαρούμενος να έχει μαζί του στη Βέρντερ έναν ακόμη Έλληνα.

Πάντως, το δημοσίευμα ολοκληρώνεται με λανθασμένη εκτίμηση, καθώς αναφέρουν πως με 2 εκ. ευρώ η μεταγραφή θα κλείσει, πράγμα αδύνατο!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ