ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στην Game Night: "Να σκεφτούμε το ματς που κάναμε και να συνεχίσουμε να παλεύουμε κόντρα σε όλους"

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στην Game Night: "Να σκεφτούμε το ματς που κάναμε και να συνεχίσουμε να παλεύουμε κόντρα σε όλους"
SPORT24

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε στην Game Night και στάθηκε στην μέτρια εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό και το τι πρέπει να κάνουν οι πράσινοι στη συνέχεια.

Το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε στην Game Night.

Αρχικά για το γεγονός ότι έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού: "Ευχαριστώ πρώτα απ' όλα. Ήταν σημαντικό να κάνω κάτι για να βελτιωθώ. Είμαι χαρούμενος για την εμφάνισή μου, όταν όμως η ομάδα δεν παίρνει τη νίκη δεν μπορώ να το χαρώ. Παλέψαμε μέχρι τέλους, αλλά δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι".

Για το τί έκανε ο Ολυμπιακός και πίεσε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα τον Παναθηναϊκό: "Πιστεύω ότι τα πρώτα 25 λεπτά παίξαμε καλά, αλλά μετά δεν κατάλαβα τι ακριβώς συνέβη. Χάσαμε τις αποστάσεις μας. Σε τέτοια ματς δεν μπορείς να χάσεις τη συγκέντρωσή σου. Άνοιξαν οι γραμμές μας και ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος παίζοντας ανάμεσα στις γραμμές μας από ότι ήμασταν εμείς. Χάσαμε κάποιο κομμάτι της κατοχής της μπάλας που συνήθως εμείς έχουμε την κατοχή της μπάλας. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, αποδεχόμαστε το αποτέλεσμα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε".

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πάλεψε μέχρι το φινάλε: "Έπρεπε να κρατήσουμε την πίστη μας μέχρι το τέλος. Αυτό κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε περάσει δύσκολα ματς. Πιστεύω ότι στον κόσμο αρέσει αυτό που έχουμε από την αρχή της σεζόν. Αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο κάποιες φορές θα χάσουμε, αλλά πάντα δίνουμε το 100% στο γήπεδο και αυτό ο κόσμος το εκτιμά".

Για το τι άλλαξε μετά από αυτό το αποτέλεσμα: "Άλλαξε ότι έχουμε ένα ματς λιγότερο με τους ίδιους βαθμούς. Πρέπει να σκεφτούμε το ματς που κάναμε σήμερα και από αύριο να συνεχίσουμε να παλεύουμε κόντρα σε όλους. Πρέπει να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Όταν φτάσει ο Μάιος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει".

Δείτε όλη την Game Night:

TAGS ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY GAME NIGHT ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ