ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στο SPORT24: "Δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται στην Εθνική όποιος δεν πιστεύει στην πρόκριση στο Euro"

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στο SPORT24: "Δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται στην Εθνική όποιος δεν πιστεύει στην πρόκριση στο Euro"
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στο SPORT24 λίγο πριν από τη μεγάλη μάχη της Εθνικής Ομάδας με το Καζακστάν στον δρόμο για την τελική φάση του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, πολλά χρόνια στέλεχος της Εθνικής, μίλησε στο SPORT24 λίγες μόνο ώρες πριν από την καθοριστική αναμέτρηση με το Καζακστάν (21/03, 21:45, ALPHA+Novasports Prime, live από το SPORT24).

Η Ελλάδα με νίκη απέναντι στους Καζάκους θα προκριθεί στον τελικό της συγκεκριμένης διαδικασίας για να παίξει τα ρέστα της με αντίπαλο το Λουξεμβούργο ή την Γεωργία στην έδρα του εν δυνάμει αντιπάλου.

Συνέντευξη στους Ηλία Καλλόνα και Μάνο Ναβροζίδη

Για τον δρόμο, λοιπόν, προς το Euro 2024 ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρος, αναφέροντας πως το κλίμα είναι καλό, η ομάδα είναι δεμένη κι υπάρχει πίστη στην επιτυχία.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τους δημοσιογράφους του SPORT24, Ηλία Καλλονά και Μάνο Ναβροζίδη
Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τους δημοσιογράφους του SPORT24, Ηλία Καλλονά και Μάνο Ναβροζίδη SPORT24


Αλέξανδρε, πώς ήταν οι πρώτες ημέρες της προετοιμασίας;

ρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, καθώς είμαστε μετά από καιρό και πάλι μαζί. Δουλεύουμε για να αναπτύξουμε τη χημεία μας.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής έχουν δείξει τεράστια πίστη στην πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024. Εσύ το πιστεύεις;

"Εάν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που δεν πιστεύει στην πρόκριση δεν υπάρχει λόγος στην ύπαρξή του εδώ πέρα. Πιστεύουμε και γι' αυτό είμαστε εδώ..."

Ο Πογέτ έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό

Πόσο σημαντικό είναι το εξαιρετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο γαλανόλευκο γκρουπ;

"Σίγουρα είναι πολύ βασικό στοιχείο, όπως σημαντικό είναι για κάθε ομάδα. Ήμασταν πολλούς μήνες μακριά και θα κοιτάξουμε να συσπειρωθούμε".

Πώς κρίνεις την πορεία της ομάδας με τον Γκουστάβο Πογέτ;

"Έχει δεμένη όλη την ομάδα αυτό είναι που έχω παρατηρήσει. Τεχνικά είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με αυτά που μας έχουν δείξει στο παρελθόν. Έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό".

Θα θέλαμε να στείλεις κι ένα μήνυμα στον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει την OPAP Arena.

"Να είναι δίπλα στην Εθνική. Εκπροσωπούμε 11.000.000 κόσμο και θέλουμε να είναι δίπλα μας για να στηρίξουν την προσπάθεια".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EURO EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ