ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος στο SPORT24: "Αυτή την άνοδο τη χάρηκα περισσότερο απ' όλες"

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος
Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ήταν ο φύλακας άγγελος της Κηφισιάς στη φετινή πορεία προς την άνοδο στη Stoiximan Super League και μίλησε στο SPORT24, όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι αυτή την άνοδο την άξιζε περισσότερο.

Η Κηφισιά ανέβηκε στη Stoiximan Super League, χάρη στην ισοπαλία που πέτυχε με την Καλαμάτα στο Ζηρίνειο την προτελευταία αγωνιστική.

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ήταν ο φύλακας άγγελος της ομάδας του Γιώργου Πετράκη, παίζοντας σε όλα τα παιχνίδια και κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του σε 16 από αυτά. Ο 28χρονος πορτιέρε μίλησε στο SPORT24 για την πορεία που είχε η ομάδα και τους λόγους που χάρηκε περισσότερο αυτή την άνοδο, από τις προηγούμενες τέσσερις που είχε στην καριέρα του.

Συνέντευξη στον Θωμά Τζουβάρα

Πώς νιώθεις που η Κηφισιά πέτυχε στο τέλος τον στόχο της;

"Είναι κόποι σχεδόν 11 μηνών, η προετοιμασία μας ξεκίνησε στις 15 Ιουλίου. Η ομάδα αυτή το πρώτο πράγμα που έκανε πρώτα απ' όλα ήταν να γίνει μια οικογένεια, από εκεί ξεκίνησαν όλα. Έπειτα απέκτησε ένα ποδοσφαιρικό πλάνο και πετύχαμε αυτό που πετύχαμε".

Ποια πιστεύεις ήταν τα συστατικά και η ομάδα κατάφερε να πετύχει την άνοδο;

"Το ότι γίναμε μια οικογένεια μας βοήθησε και στις δύσκολες στιγμές, διότι δεν ήταν όλα ρόδινα, δεν είχαμε μόνο πανηγυρισμούς και νίκες. Τα αποτελέσματα δεν ερχόντουσαν πάντα όπως τα θέλαμε. Η πίεση ήταν τεράστια, διότι καθ' όλη τη διάρκεια ήμασταν πρώτοι. Η σκέψη και μόνο ότι πρέπει να είσαι πρωταθλητής, πολλές φορές κάνει την απόδοση και την ψυχολογία να μειώνονται.

Είμαστε χαρούμενοι που το πετύχαμε. Είναι μια δικαίωση για την Κηφισιά, είναι ένας πολύ υγιής οργανισμός, ο οποίος ξεκινάει από τον πρόεδρο και καταλήγει στους φροντιστές της ομάδας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, είναι η τέταρτη άνοδός μου στη Super League και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα πάει για το καλύτερο".

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος στο SPORT24: "Αυτή την άνοδο τη χάρηκα περισσότερο απ' όλες"
Ο Αλέξης Αναγνωστόπουλος με τον δημοσιογράφο του SPORT24 SPORT24

Πότε πίστεψες ότι η Κηφισιά μπορεί να πετύχει την άνοδο στη Stoiximan Super League;

"Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, αλλά και από την προετοιμασία κατάλαβα ότι αυτή η ομάδα έχει μέταλλο. Δεν ξέρω τι θα παρουσιάζαμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και μόνο που θα μπαίνανε όλοι στο γήπεδο για να «πεθάνουν» ο ένας για τον άλλον, σίγουρα θα έφερνε κάτι πάρα πολύ όμορφο.

Ευτυχίσαμε να είμαστε μπροστά καθ' όλη τη διάρκεια. Χτίσαμε ένα αρκετά καλό σερί στην αρχή, στα πρώτα έντεκα ματς είχαμε δέκα νίκες και μια ισοπαλία. Αυτό μας βοήθησε για να μείνει στην κορυφή".

Τι είναι αυτό που διαθέτει η Κηφισιά και την έκανε να ξεχωρίσει από τις ομάδες τις κατηγορίες;

"Όπως είπα και πριν είναι μια υγιής ομάδα σε κάθε επίπεδο. Όλοι έχουν σεβασμό από όλους, από τον πρόεδρο μέχρι και τους φροντιστές. Ο πρόεδρος μας τα παρέχει όλα, είμαστε πληρωμένοι από την 1η του μήνα, κάτι που για την κατηγορία είναι δυστυχώς προνόμιο. Με όλες αυτές τις παροχές δεν βρίσκω τον λόγο γιατί κάποιο παιδί να μη δώσει και την ψυχή του γι' αυτή την ομάδα".

Για το μέλλον τι βλέπεις;

"Εδώ εννοείται, Κηφισιά".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΗΦΙΣΙΑ SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ