ΜΑΡΣΕΛΟ

Ο 13χρονος γιος του Μαρσέλο, Ένζο Άλβες, κλήθηκε στην εθνική Ισπανίας Κ15

Ο 13χρονος γιος του Μαρσέλο, Ένζο Άλβες, κλήθηκε στην εθνική Ισπανίας Κ15

Ο γιος του Μαρσέλο, Ένζο Άλβες, έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και σε ηλικία μόλις 13 ετών κλήθηκε στην Κ15 της εθνικής Ισπανίας, διαλέγοντας προς το παρόν ένα διαφορετικό δρόμο από αυτόν τον πατέρα του.

Ο Μαρσέλο ήταν εκ των ηγετών της εθνικής Βραζιλίας με 58 εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα. Ο γιος του, Ένζο Άλβες Βιέιρα, φαίνεται να έχει πάρει από το ταλέντο του, όμως σε πρώτη φάση θα αγωνίζεται με τα χρώματα διαφορετικής εθνικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, η εθνική Ισπανίας Κ15 ανακοίνωσε τις κλήσεις της για το τουρνουά Pinatar Super Cup με τον 13χρονο Ένζο Άλβες να βρίσκεται μέσα σε αυτές. Μάλιστα, είναι και ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής μεταξύ των κλήσεων.

Ο Ένζο Άλβες κάνει πράγματα και θαύματα σε νεαρή ηλικία, ενώ τον Δεκέμβριο υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Ρεάλ.

"Το πρώτο μου συμβόλαιο με το καλύτερο κλαμπ στον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος" είχε δηλώσει τότε. Πρόσφατα πέρασε και τον πήχη των 100 γκολ από τότε που έφτασε στις ακαδημίες των μερένγκες το καλοκαίρι του 2017.

TAGS ΜΑΡΣΕΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ