ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντρέγκερ: "Eύκολη απόφαση να ερθω στον Ολυμπιακό"

Ντρέγκερ: "Eύκολη απόφαση να ερθω στον Ολυμπιακό"

Ο Μοχάμεντ Ντέγκερ εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ανέλυσε τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του, ενώ έστειλε μήνυμα και στον κόσμο της ομάδας. (VIDEO)

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου Τυνήσιου μπακ, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Olympiacos TV εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή στους Πειραιώτες, ανέλυσε τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του, ενώ έστειλε μήνυμα και στον κόσμο της ομάδας.

"Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Νομίζω πως είναι ένα όμορφο βήμα για την καριέρα μου να αποτελώ μέλος του Ολυμπιακού. Ήταν μία εύκολη απόφαση για εμένα να επιλέξω τον Ολυμπιακό. Δεν τα παρατάω ποτέ, τρέχω πολύ πάνω-κάτω τη δεξιά πλευρά. Ελπίζω να δώσω πολλές ασίστ στους επιθετικούς μας. Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μου", ενώ για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους φιλάθλους του Ολυμπιακού: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να σας ακούσω, να πανηγυρίσω μαζί σας. We rule this land".

Δείτε σε video τις δηλώσεις του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Ντρέγκερ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ