ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ντουγκαρί: "Ο Ενρίκε έχει υπερβολικό εγωισμό, γι' αυτό δεν του αρέσει η συμπεριφορά του Εμπαπέ"

Οι Λουίς Ενρίκε και Κιλιάν Εμπαπέ σε ματς της Παρί απέναντι στην Νιούκαστλ για το Champions League | 4 Οκτωβρίου 2023
Οι Λουίς Ενρίκε και Κιλιάν Εμπαπέ σε ματς της Παρί απέναντι στην Νιούκαστλ για το Champions League | 4 Οκτωβρίου 2023 @2023 SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

Ο Κριστόφ Ντουγκάρι μίλησε για το επικείμενο "αντίο" του Κιλιάν Εμπαπέ και της Παρί, εξηγώντας ότι ο Γάλλος σταρ δεν ταίριαζε με τον Λουίς Ενρίκε.

Ο άλλοτε φορ της εθνικής Γαλλίας, Κριστόφ Ντουγκαρί, μίλησε στο RMC για την ιδιαίτερη σχέση του Κιλιάν Εμπαπέ με τον Λουίς Ενρίκε.

Ο Γάλλος σταρ θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι από το Παρίσι, υπογράφοντας το πολυπόθητο deal με τη Ρεάλ, κάτι που δεν θα ενοχλήσει τον Ισπανό τεχνικό, καθώς σύμφωνα με τον Ντουγκαρί δεν του άρεσε ο Εμπαπέ.

"Πιστεύω ότι στον Λουίς Ενρίκε δεν αρέσει ο Κιλιάν Μπαπέ. Δεν του αρέσει ο τρόπος που παίζει, η συμπεριφορά του. Είναι επειδή ο Λουίς Ενρίκε έχει υπερβολικό εγωισμό και θέλει να γίνει το αστέρι ή επειδή έχει μια συγκεκριμένη ισπανική άποψη για το ποδόσφαιρο

Δεν ξέρω τίποτα γι' αυτό, αλλά νομίζω ότι δεν του αρέσει ο Κιλιάν", είπε ο 51χρονος πρώην επιθετικός και νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γαλλία το 1998.

"Το έκρυψε καλά ότι δεν του άρεσε ο παίκτης. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Μερικές φορές τον τοποθετούσε δεξιά, αριστερά, μπροστά. Πάντα υπήρχαν μικρά σημάδια.

Άλλωστε, ο Κιλιάν μπορεί να του πει "με βγάζεις από το γήπεδο, αλλά θα σου δείξω ότι είμαι ο καλύτερος και θα σε κάνω να κερδίσεις γιατί θέλω να τελειώσω καλά".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ