ΜΠΑΓΕΡΝ

Ντουγκαρί: "Η Μπάγερν είναι ο τέλειος σύλλογος για τον Ζιντάν"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ
Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ © 2020 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Μπάγερν αναζητεί τον εκλεκτό για να διαδεχτεί τον Τόμας Τούχελ στην τεχνική ηγεσία της το καλοκαίρι και ο άλλοτε φορ των Βαυαρών και της εθνικής Γαλλίας, Κριστόφ Ντουγκαρί, υποστήριξε πως αυτός πρέπει να είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Με τον Τόμας Τούχελ να έχει συμφωνήσει να αποχωρήσει από την Μπάγερν στο φινάλε της σεζόν, όλοι ψάχνουν εκείνον που θα τον διαδεχτεί στον ηλεκτρικό πάγκο των Γερμανών σε μερικούς μήνες από τώρα, με τα ονόματα των Τσάμπι Αλόνσο και Ζινεντίν Ζιντάν να είναι δύο από τα πιο "ηχηρά" που ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα πάντως με τον Κριστόφ Ντουγκαρί, ο νέος προπονητής της Μπάγερν πρέπει να είναι ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Μπορντό και στην εθνική Γαλλίας, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως ο γερμανικός σύλλογος ταιριάζει γάντι στον "Ζιζού".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Εάν μαθαίνει γερμανικά; Δεν το πιστεύω. Όμως τα γήπεδα είναι γεμάτα, το γερμανικό πρωτάθλημα είναι πολύ ωραίο. Πιστεύω ότι ο κάθε προπονητής ονειρεύεται να είναι σε έναν σύλλογο όπως η Μπάγερν.

Ήταν πριν λίγα χρόνια ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Τα πάντα είναι σε τάξη, οι προπονητές δουλεύουν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, υπάρχει ενθουσιασμός και είναι σεβαστή η δουλειά τους.

Πιστεύω πως η Μπάγερν είναι η τέλεια ομάδα για τον Ζιντάν", τόνισε στο "RMC" ο Ντουγκαρί, που ήταν συμπαίκτης με τον Ζιντάν στην εθνική Γαλλίας την εποχή που οι μπλε πανηγύριζαν το 1998 το Παγκόσμιο Κύπελλο και δύο χρόνια αργότερα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ