ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ντουάιτ Γιορκ για Ρονάλντο: "Ήθελε να ηγηθεί στη Γιουνάιτεντ, δεν του δόθηκε η ευκαιρία και εξερράγη"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Πορτογαλίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ελβετία για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στέιντιουμ", Λουσαΐλ | Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Πορτογαλίας σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ελβετία για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο "Λουσαΐλ Αϊκόνικ Στέιντιουμ", Λουσαΐλ | Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 © 2022/ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ο άλλοτε επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντουάιτ Γιορκ, δήλωσε πως δεν του προκάλεσε εντύπωση η απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς γνώρισε πως δεν ήταν ικανοποιημένος από την κατάσταση στο Ολντ Τράφορντ.

Το τελευταίο διάστημα στο Ολντ Τράφορντ δεν ήταν το ιδανικό για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με την κατάσταση που επικρατούσε να τον ώθησε τελικά μακριά από τον σύλλογο.

Ο άλλοτε επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντουάιτ Γιορκ μιλώντας για την αποχώρηση του CR7 εξήγησε ότι για εκείνον δεν ήταν έκπληξη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κι αυτό, γιατί είχε συνομιλήσει με τον Πορτογάλο σταρ και γνώριζε πως δεν είναι ικανοποιημένος, με το μεγαλύτερο παράπονό του να είναι ότι δεν του δόθηκε η ευκαιρία να ηγηθεί.

"Συνήθως δεν σχολιάζω τις εξελίξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γιατί εξακολουθώ να είμαι πρεσβευτής του συλλόγου και έχω μια φανταστική σχέση. Αλλά αυτό που έκανε ο Κριστιάνο δεν με εξέπληξε. Είχα μια συζήτηση μαζί του πριν έρθω στην Αυστραλία. Ήμουν τυχερός που μου έδωσε 30 λεπτά από τον χρόνο του για να μιλήσω.

Ήξερα ότι υπήρχε κάποιος εκεί που δεν ήταν ευχαριστημένος με τι συνέβαινε στον σύλλογο. Το εξέφρασε με πολύ ανοιχτό και ειλικρινή τρόπο κατά τη γνώμη μου. Ήταν ξεκάθαρα δυσαρεστημένος.

Ένιωθε ότι ο σύλλογος δεν εξελισσόταν όπως ήθελε και απαιτούσε ορισμένα πράγματα από τον προπονητή. Ένιωσα ότι, αν αυτό δεν άλλαζε, κάτι θα γινόταν.

Ξέρω ότι υπάρχει ένα άτομο εκεί που είναι πραγματικά παθιασμένο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ήθελε να επαναφέρει τον σύλλογο στην κορυφή. Αλλά ένιωθε ότι ο μόνος τρόπος για να το κάνει αυτό ήταν να είναι ο ηγέτης. θα έπρεπε, γιατί χωρίς αυτόν, την περασμένη σεζόν η Γιουνάιτεντ δεν θα έφτανε εκεί που έφτασε.

Νομίζω ότι ένιωθε ότι δεν του δίνονταν αρκετά εύσημα, ότι υπήρχε πολλή κριτική προς το πρόσωπό του. Έφτασε στο σημείο να πει αρκετά. Ένιωθε ότι ο σύλλογος δεν πήγαινε προς την κατεύθυνση που ήθελε. Ήθελε να ηγηθεί και δεν του δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Και εξερράγη".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ