ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ

"Ντου" οπαδών στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της Αλγερίας μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Οπαδοί της Αλγερίας μπουκάρουν στο ξενοδοχείο
Οπαδοί της Αλγερίας μπουκάρουν στο ξενοδοχείο PRINC SCREEN

Χαμός έξω από το ξενοδοχείο της Αλγερίας, με εξαγριωμένους οπαδούς να προσπαθούν να μπουκάρουν μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο αποκλεισμός της Αλγερίας στους ομίλους του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής μετά την ήττα με 1-0 από τη Μαυριτανία προκάλεσες έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο της ομάδας.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Αλγερίας, Γουαλίντ Σάντι, μετά το τέλος του αγώνα πλησίασε στη θύρα των οπαδών για να μιλήσει μαζί του και να ακούσει τα παράπονά τους.

Αυτό δεν βοήθησε βέβαια, στην εξομάλυνση της κατάστασης, αφού οργισμένοι οπαδοί περίμεναν την αποστολή στο ξενοδοχείο, ζητώντας την παραίτηση του προπονητή, Ντζαμέλ Μπελμάντι.


Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν παίκτες και επιτελείο έφτασαν στο ξενοδοχείο. Παρότι υπήρχε ασφάλεια, κάποιοι από τους οπαδούς επιχείρησαν να εισβάλουν στο ξενοδοχείο.

Μάλιστα, ένας εξ αυτών απωθήθηκε από τους στρατιώτες, ενώ ένας άλλος κατάφερε να μπει μέσα στις εγκαταστάσεις. Να σημειωθεί πως τα μέσα της Αλγερίας αναφέρουν ότι ο Μπελμάντι ανακοίνωσε στους παίκτες του στα αποδυτήρια ότι θα παραιτηθεί.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ