ΒΕΡΟΙΑ

Ντόστανιτς:"Όχι άλλο στραβοπάτημα"

Ντόστανιτς:"Όχι άλλο στραβοπάτημα"
Ντόστανιτς

Στην κρισιμότητα του κυριακάτικου αγώνα με τον Εργοτέλη στάθηκε ο προπονητής της Βέροιας, Ράτκο Ντόστανιτς.

"Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο και πολύ σημαντικό αγώνα με τον Εργοτέλη. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά γι’ αυτό το παιχνίδι και στο χέρι μας είναι πλέον να τα εφαρμόσουμε και την Κυριακή στο γήπεδο.

Σίγουρα και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς και αυτό καθιστά το παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και δεν έχουμε πλέον δικαίωμα να κάνουμε άλλο στραβοπάτημα", ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε :

"Σε αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικό να κάνεις όσο λιγότερα λάθη μπορείς. Πρέπει να έχεις υπομονή και αυτός που θα κάνει λιγότερα λάθη θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Ο Εργοτέλης είναι ομάδα που έχει καλούς και γρήγορους ποδοσφαιριστές που παίζουν πάρα πολύ καλά την κόντρα επίθεση. Είναι πολύ καλή ομάδα και μου κάνει εντύπωση η βαθμολογική της θέση".

Εκτός ο Ντε Λάνγκε

Αναφορικά με τα προβλήματα τραυματισμών, ο τεχνικός της Βέροιας τόνισε:" Έχουμε μόνο τον Ντε Λάνγκε που δεν είναι έτοιμος, ενώ ο Ζέεντορφ θα προφυλαχθεί και πάλι καθώς δεν έχει φτάσει στο 100% μετά τον τραυματισμό του στον ώμο. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή μας".

Τέλος αναφερόμενος γενικότερα στην πορεία της ομάδας, είπε:" Στα παιχνίδια που δώσαμε μετά τη μίνι προετοιμασία, είδα ότι αρχίσαμε να λειτουργούμε με τον τρόπο που θέλω και πιστεύω πως στη συνέχεια θα πάμε πολύ καλύτερα.

Σίγουρα εμφανίσεις όπως αυτή με τον Ολυμπιακό, ανεβάζουν την ψυχολογία των παικτών και τους κάνουν να πιστεύουν ακόμα περισσότερο στις δυνατότητές τους".













TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ