ΒΕΡΟΙΑ

Ντόστανιτς: "Να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό"

Ντόστανιτς: "Να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό"
Ερερα

Ο Ράτκο Ντόστανιτς τόνισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό μέσα στο Φάληρο

« Είναι γνωστό σε όλους ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχει κι άλλη ομάδα που πρέπει να παίξει και να δείξει την ποιότητα που έχει. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να δείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα και να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό», ανέφερε πιο χαρακτηριστικά.

Όσο για την μίνι προετοιμασία της «Βασίλισσας του Βορρά» στο διάστημα της διακοπής, ο Σέρβος τεχνικός, είπε:

« Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά που είδα όλο αυτό το διάστημα, όλα πήγαν καλά και μάλιστα είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε ένα φιλικό παιχνίδι με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Με αυτή την προετοιμασία γεμίσαμε τις «μπαταρίες» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και βάλαμε τα θεμέλια για τη δουλειά που θέλουμε να κάνουμε στην ομάδα. Είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας για να δουλέψουμε στην τακτική και στην οργάνωση του παιχνιδιού, κάτι που δεν μπορούσαμε να κάνουμε εν μέσω πρωταθλήματος».

Τέλος, αναφερόμενος στα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού, ο Ράτκο Ντόστανιτς, είπε: « Δεν μπορούμε σίγουρα να υπολογίζουμε στον Μεντόζα (θλάση στο γαστροκνήμιο), ενώ είχαμε τις προηγούμενες ημέρες και πρόβλημα με τους Μπικόφσκι και Μουζαουί, οι οποίοι ξεκίνησαν να προπονούνται από χθες και περιμένουμε να δούμε σε ποια κατάσταση θα βρίσκονται. Όσο για τον Ζέεντορφ, μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς αυτή την εβδομάδα αλλά δεν μπορούμε να ρισκάρουμε τη συμμετοχή του. Επίσης στη σημερινή προπόνηση ο Ερέρα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά ακόμη δεν ξέρουμε πόσο σοβαρό είναι».

Τeam manager o Τσαλουχίδης

Την πρόσληψη του Γιώτη Τσαλουχίδη στη θέση του τeam manager, ανακοίνωσε η διοίκηση της Βέροιας. « Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την πρόσληψη του παλιού άσσου και προπονητή τηςκ. Γιώτη Τσαλουχίδη, στη θέση του teammanager της ομάδας.Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.









TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ