ΒΕΡΟΙΑ

Ντόστανιτς: "Μας έκοψε τα φτερά το δεύτερο γκολ"

Ντόστανιτς: "Μας έκοψε τα φτερά το δεύτερο γκολ"
INTIME SPORTS

Στο δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς ο οποίος δήλωσε ότι η ομάδα του δέχτηκε "φθηνά" γκολ που της στοίχησαν.

Η Βέροια μετά την επικράτηση της επί του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της και γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του συλλόγου από την Ημαθία η ομάδα του δέχθηκε φθηνά γκολ και μάλιστα το δεύτερο τέρμα της έκοψε τα φτερά στην αναμέτρηση με το τριφύλλι.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Χάσαμε δίκαια το σημερινό ματς. Δεν ξεκινήσαμε καλά και δεχθήκαμε πολύ νωρίς γκολ. Στην συνέχεια ισοφαρίσαμε αλλά δεχθήκαμε ένα ακόμα φθηνό γκολ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Πιστεύω ότι το δεύτερο γκολ μας έκοψε τα φτερά και σίγουρα αν πηγαίναμε με ισοπαλία στα αποδυτήρια θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Στην επανάληψη ξεκινήσαμε καλύτερα, κρατήσαμε μπάλα και θέλαμε να ισορροπήσουμε τον ρυθμό, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε ένα ακόμη εύκολο γκολ και εκεί τελείωσαν όλα. Το έργο μας είναι πολύ δύσκολο αλλά θα παλέψουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που έδωσαν βροντερό παρόν αλλά δεν καταφέραμε να τους ικανοποιήσουμε».

Σε ερώτηση γιατί η ομάδα του έπαιξε τόσο παθητικά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είπε:
«Η αλήθεια είναι ότι δώσαμε χώρο στον Παναθηναϊκό. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι δεν το χάνει μόνο η άμυνα. Θέλαμε να κλείσουμε τους χώρους στο κέντρο αλλά δεν τα καταφέραμε όπως τα σχεδιάσαμε. Δεν είχαμε σωστά τρεξίματα στο κέντρο. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος να πιέσουμε λίγο πιο ψηλά χρησιμοποιώντας δύο επιθετικούς, αλλά δεχθήκαμε το τρίτο γκολ και εκεί κρίθηκαν όλα».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος, τόνισε:
«Σίγουρα ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. και από αύριο θα ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε το ματς αυτό. Ξέρουμε ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο από το σημερινό»

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ