ΒΕΡΟΙΑ

Ντόστανιτς: "Η Βέροια έπρεπε να μείνει στην κατηγορία"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Βέροιας, Ράτκο Ντόστανιτς, είπε μετά τη νίκη επί του Αστέρα με 4-3 πως είναι ιδιαίτερα λυπημένος που η ομάδα της Ημαθίας δεν πέτυχε τον στόχο της.

Ιδιαίτερα λυπημένος παρά τη νίκη της ομάδας του ήταν στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Αστέρα ο τεχνικός της Βέροιας, Ράτκο Ντόστανιτς παρά τη νίκη της ομάδας της Ημαθίας.

Και αυτό γιατί δεν μπόρεσε να πετύχει τον στόχο της παραμονής ενώ σημείωσε πως ο ίδιος δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του συλλόγου:

"Είμαι πολύ λυπημένος γιατί ήρθα για άλλο λόγο στην Βέροια αλλά δεν το κατάφερα. Ίσως είμαι ο τελευταίος που φταίει αλλά πίστευα ότι η ομάδα μπορούσε να σωθεί. Αγάπησα την Βέροια και με αγάπησε ο κόσμος. Για το σημερινό ματς, μπήκαμε διαφορετικά στο ματς από αυτά που σχεδιάσαμε.

Μπήκαμε χάλια και βρεθήκαμε με 0-2. Με αυτά που ακουγόντουσαν όλη την εβδομάδα, ένιωσα ότι έπρεπε να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Ευτυχώς βρήκαν το σθένος τα παιδιά και γύρισαν το παιχνίδι και μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο γκολ. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον της Βέροιας. Για εμένα η Βέροια έπρεπε να μείνει στην κατηγορία".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ