ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντοσεβί: "Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός"

Ντοσεβί: "Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο Ματιέ Ντοσεβί σε δηλώσεις του σε γαλλική ιστοσελίδα εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ένταξη του στον Ολυμπιακό και υποστήριξε πως ήταν σε επαφή με τους Πειραιώτες καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν.

Η μεταγραφή του Ματιέ Ντοσεβί στον Ολυμπιακό ανακοινώθηκε και επίσημα το βράδυ της Δευτέρας (7/8) από τους ερυθρολεύκους. Ο παίκτης λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του από τη νέα του ομάδα, μίλησε στο γαλλικό " FranceFootball" με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήταν όπως δήλωσε προτεραιότητά του, για τον Αμπιντάλ, αλλά και το... Μουντιάλ.

Ματιέ, επέλεξες τον Ολυμπιακό. Αυτό έγινε γρήγορα;

"Ήμασταν σε επαφή καθ’ όλη τη σεζόν και τα πράγματα επιταχύνθηκαν μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Υπέγραψα συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών σήμερα (σ.σ.: Δευτέρα). Αυτό είναι ό, τι ήθελα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, πολύ δραστήριος στην ευρωπαϊκή σκηνή. Αυτό είναι ιδανικό για να έχει ένας παίκτης συνεχή πρόοδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα εδώ".

Είχες άλλες σοβαρές προτάσεις;

"Ναι, στη Γαλλία και στο εξωτερικό. Η Μπαστιά ιδιαίτερα με πλησίασε, αλλά η επιλογή μου είχε ήδη γίνει. Ο Ολυμπιακός ήταν η προτεραιότητά μου. Αυτό είναι μια τεράστια πρόκληση και αυτό που μου ταιριάζει".

Ήταν προθυμία από την πλευρά σου να πας στο εξωτερικό;

"Ναι. Μετά από 6 σεζόν στη Γαλλία, ήθελα να φύγω από το γαλλικό πρωτάθλημα για να δω και κάτι άλλο. Χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση. Από τότε που υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο, έπαιζα πάντα στη Γαλλία και σε κλαμπ που ήταν στάσιμα. Ήθελα να ανακαλύψω ένα νέο πρωτάθλημα, ενδεχομένως ένα σύλλογο που παίζει σε υψηλότερο επίπεδο και πάντα στην Ευρώπη. Στον Ολυμπιακό έχω τη δυνατότητα να αναπτυχθώ ακόμα περισσότερο".

Τι βλέπεις να συμβαίνει στο Μουντιάλ;

"Πιστεύω ότι θα το κατακτήσει η Βραζιλία, αλλά μάλλον μιλάει η καρδιά μου. Η Βραζιλία αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της κι αυτό μπορεί να τη βοηθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γερμανίας ή και της Αργεντινής στη συνέχεια".

Ποιος νομίζεις ότι είναι ο καλύτερος παίκτης μέχρι τώρα στην διοργάνωση;

"Ο Ρόμπεν και ο Νεϊμάρ έχουν πολύ καλή παρουσία, αλλά νομίζω ότι τα εύσημα τα αξίζει ο Χάμες Ροντρίγκες που είναι πιο πάνω. Έκανε ένα τεράστιο Παγκόσμιο Κύπελλο…"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ