ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Πήρε τον Κομπέλ από την Στουτγκάρδη δίνοντας 15 εκατ. ευρώ

Ο Γκρέγκορ Κομπέλ της Στούτγκάρδης σε αγώνα της Bundesliga τη σεζόν 2020-21/25-4-2021
Ο Γκρέγκορ Κομπέλ της Στούτγκάρδης σε αγώνα της Bundesliga τη σεζόν 2020-21/25-4-2021 © 2021 MATTHIAS BALK/ASSOCIATED PRESS

Η Ντόρτμουντ προχώρησε στην απόκτηση του 23χρονου τερματοφύλακα της Στουτγκάρδης Γκρέγκορ Κομπέλ δίνοντας 15 εκατ. ευρώ.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρήκε τον βασικό της γκολκίπερ για τα επόμενα χρόνια στο πρόσωπο του 23χρονου διεθνή Ελβετού Γκρέγκορ Κομπέλ ο οποίος αγωνιζόταν έως τώρα στην Στουτγκάρδη.

Η ομάδα της βεστφαλίας πλήρωσε 15 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό τον τον ύψους 1.95 τερματοφύλακα ο οποίος πέρυσι πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με την πρώην ομάδα του αγωνιζόμενος στα 33 από τα 34 παιχνίδια που έδωσε και βοηθώντας την να τερματίσει στην 9η θέση.

Ο Κομπέλ υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2026 και η Ντόρτμουντ ελπίζει στο πρόσωπο του να μείνει ήρεμη για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ. Οι "κίτρινοι" προχώρησαν τη Δευτέρα το απόγευμα στην ανακοίνωση της μεταγραφής του Κομπέλ ο οποίος αποκτήθηκε για να είναι το νούμερο "1".

Να σημειώσουμε ότι στη διάρκεια της σεζόν υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα σε Πορτογαλία και Γερμανία πως η Ντόρτμουντ είχε στο στόχαστρο της και τον Βλαχοδήμο αλλά η υπόθεση αυτή δεν προχώρησε.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ