ΜΠΑΓΕΡΝ

Ντόρτμουντ - Μπάγερν: Το εκπληκτικό εικαστικό της Bundesliga για το μεγάλο ντέρμπι της Γερμανίας

Ντόρτμουντ - Μπάγερν: Το εκπληκτικό εικαστικό της Bundesliga για το μεγάλο ντέρμπι της Γερμανίας
Ο Μουσιάλα, μπροστά, μονομαχεί με τον Χούμελς, πίσω, σε αγώνα ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Ντόρτμουντ @2023 AP IMAGES/MATTHIAS SCHRADER

Το σαββατιάτικο (4/11, 19:30) ντέρμπι ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Μπάγερν Μονάχου, γνωστό ως Der Klassiker, μαγνητίζει τα βλέμματα στη Γερμανία, με την Bundesliga να προλογίζει τη μονομαχία μέσα από ένα μοναδικό εικαστικό.

Μπορεί το ντέρμπι ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου να αργεί, αφού είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και ώρα 19:30, ωστόσο τα πάντα στη Γερμανία κινούνται σε ρυθμούς Der Klassiker. Αυτό -τουλάχιστον- απέδειξε το εκπληκτικό εικαστικό της Bundesliga, μέσα από το οποίο η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος προλογίζει το μεγάλο ματς.

Σε αυτό (σ.σ εικαστικό) ο αρχηγός της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις, και ο μελλοντικός ηγέτης της Μπάγερν Μονάχου, Τζαμάλ Μουσιάλα, παρουσιάζονται σε ένα γουέστερν σκηνικό με κάθε ομάδα να έχει από ένα σαλούν, με τον δεύτερο να έχει στα χέρια του την πιατέλα της Bundesliga και τον πρώτο φορώντας την κάπα του να είναι έτοιμος να του την πάρει.

Η κομβική αναμέτρηση στο "Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ" θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος, με τους "Κιτρινόμαυρους" να βρίσκονται στο -2 από τους "Κόκκινους" και να επιθυμούν να πάρουν το αίμα τους πίσω μετά την περσινή αποτυχία, χάνοντας τον τίτλο μέσα από τα χέρια τους στην τελευταία στροφή της Bundesliga, παραχωρώντας τον ουσιαστικά στον μεγάλο τους αντίπαλο.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ