ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Το μυστικό σχέδιο για να κάνει οριστικά δικό της τον Σάντσο

Οι Σάντσο και Μάατσεν πανηγυρίζουν γκολ της Ντόρτμουντ στην Bundesliga κόντρα στην Ουνιόν | 2 Μαρτίου 2024
Οι Σάντσο και Μάατσεν πανηγυρίζουν γκολ της Ντόρτμουντ στην Bundesliga κόντρα στην Ουνιόν | 2 Μαρτίου 2024 @2024 EBRAHIM NOROOZI/AP IMAGES

Η Ντόρτμουντ θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Τζέιντον Σάντσο και μετά το καλοκαίρι του 2024, με την "Daily Mail" να αποκαλύπτει τους δύο δρόμους που έχουν μπροστά τους οι Βεστφαλοί για να τον αποκτήσουν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το περασμένο Ιανουάριο η Ντόρτμουντ δαπάνησε το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ και απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Τζέιντον Σάντσο, με το 1 γκολ και τις 2 ασίστ που μετράει ήδη στα οκτώ ματς που έχει φορέσει τη φανέλα της να έχουν πείσει τους Βεστφαλούς να επιμηκύνουν την παραμονή του στο σύλλογο.

Κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολη υπόθεση από τη στιγμή που ο Άγγλος διεθνής εξτρέμ έχει συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ ως το 2026 και για την απόκτησή του πριν από τρία χρόνια οι κόκκινοι διάβολοι είχαν δαπανήσει 85 εκατομμύρια ευρώ, με την BVB να μην χάνει ωστόσο την αισιοδοξία της και να καταστρώνει το πλάνο της.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της αγγλικής "Daily Mail", στο μυαλό των Γερμανών υπάρχουν δύο δρόμοι για να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί με τον Σάντσο. Ο πρώτος είναι να ζητήσουν την επέκταση του δανεισμού του και τη νέα αγωνιστική σεζόν με οψιόν αγοράς του το 2025, έναν χρόνο πριν την λήξη του συμβολαίου του παίκτη με την Γιουνάιτεντ.

Ο δεύτερος βάζει στο παιχνίδι και τον Ντόνιελ Μάλεν, που μετράει 13 γκολ σε 31 ματς φέτος και ο οποίος είχε μπει παλαιότερα στο στόχαστρο της Γιουνάιτεντ, με την γερμανική ομάδα να σκέφτεται να τον προτείνει στους Άγγλους ως αντάλλαγμα για τον Σάντσο, δίνοντας παράλληλα και ένα ποσό που να μπορεί να το "αντέξει".

Το δεύτερο μάλιστα σενάριο ενδέχετει να αφήσει και τις δύο πλευρές ικανοποιημένες αν υλοποιηθεί, από τη στιγμή που η Ντόρτμουν θέλει τον Σάντσο και ο παίκτης μόνο καλοδεχούμενος δεν είναι στο "Ολντ Τράφορντ", ειδικά αν παραμείνει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ ο Έρικ τεν Χαχ που έβαλε τον ποδοσφαιριστή στο "ψυγείο".

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ