ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Ντοριβάλ για Έντρικ: "Εάν παραμείνει σοβαρός θα γίνει ένα ιστορικό όνομα για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο"

Brazil's Endrick celebrates after scoring the opening goal during a friendly soccer match between England and Brazil at Wembley Stadium in London, Saturday, March 23, 2024. (AP Photo/Alastair Grant)
Brazil's Endrick celebrates after scoring the opening goal during a friendly soccer match between England and Brazil at Wembley Stadium in London, Saturday, March 23, 2024. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, Ντοριβάλ Τζούνιορ, μίλησε για το φαινόμανο Έντρικ και για τον αντίκτυπο που μπορεί να αφήσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ο 17χρονος Έντρικ της Παλμέιρας με το παρθενικό του τέρμα με την Εθνική Βραζιλίας της έδωσε τη νίκη κόντρα στην Αγγλία στο Γουέμπλεϊ και έβαλε τέλος στο αήττητο 20 αγώνων στο Γουέμπλεϊ.

Ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, Ντοριβάλ Τζούνιορ τόνισε πως εάν ο νεαρός ποδοσφαιριστής συνεχίζει να δουλεύει σκληρά, τότε θα γίνει ένα ιστορικό όνομα.

"Θεωρώ πως εάν ο Έντρικ συνεχίσει να είναι σοβαρός και εργάζεται σκληρά, θα γίνει ένα ιστορικό όνομα για το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας, αλλά και για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Όμως χρειάζεται να ηρεμήσουμε με τον Έντρικ, μόλις τώρα ξεκινάει. Όμως είναι διαφορετικός, η τεχνική του είναι διαφορετική" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ