ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ντοναρούμα: "Οι αποδοκιμασίες στο Σαν Σίρο δεν ήταν κάτι εύκολο για μένα"

Ο Τζανλούιτζι Ντοναρούμα με τη φανέλα της Παρί σε ματς κόντρα στην Μίλαν για το Champions League | 7 Νοεμβρίου 2023
Ο Τζανλούιτζι Ντοναρούμα με τη φανέλα της Παρί σε ματς κόντρα στην Μίλαν για το Champions League | 7 Νοεμβρίου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Τζανλούτζι Ντοναρούμα είδε τους τιφόζι της Μίλαν να τον υποδέχονται με άγριες διαθέσεις στο Σαν Σίρο στην επιστροφή ως αντίπαλος, πετώντας χαρτονομίσματα με το πρόσωπό του πάνω σε αυτά, με τον ίδιο να κάνει λόγο για μία δύσκολη κατάσταση.

Η Παρί ηττήθηκε με 2-1 από την Μίλαν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και το γεγονός αυτό πλήγωσε τους πρωταθλητές Γαλλίας, με τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα να έχει έναν λόγο περισσότερο για να φύγει πικραμένος από το Σαν Σίρο.

Αυτός δεν ήταν άλλος από την "θερμή" υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί της πρώην ομάδας του, με τους τιφόζι της Μίλαν να μην τον έχουν συγχωρέσει ακόμη για την επιλογή του να πάρει μεταγραφή στην Παρί πριν μερικά χρόνια αφήνοντας την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα και να πετούν στο γήπεδο χαρτονομίσματα με το πρόσωπό του.

Ένα από τα χαρτονομίσματα που πέταξαν οι οπαδοί της Μίλαν για να "υποδεχτούν" τον Ντοναρούμα στην επιστροφή του ως αντίπαλος με τη φανέλα της Παρί | 7 Νοεμβρίου 2023
Ένα από τα χαρτονομίσματα που πέταξαν οι οπαδοί της Μίλαν για να "υποδεχτούν" τον Ντοναρούμα στην επιστροφή του ως αντίπαλος με τη φανέλα της Παρί | 7 Νοεμβρίου 2023 @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Έτσι, για ένα βράδυ ο Ντοναρούμα έγινε "Dollarumma" από τη στιγμή που το πρόσωπό του μπήκε σε δολάρια που πετάχτηκαν μπροστά στην εστία του, με τον Ιταλό διεθνή γκολκίπερ να θυμάται αντίστοιχη υποδοχή που του είχαν κάνει σε ματς της σκουάντρα ατζούρα και να κάνει λόγο για δύσκολη κατάσταση.

"Δεν ήταν εύκολο για μένα ούτε τον Οκτώβριο του 2021, δεν ήταν εύκολο ούτε αυτή τη φορά. Στο γήπεδο προσπαθείς πάντα να μην επηρεάζεσαι και να δίνεις τα πάντα για την ομάδα σου αλλά σίγουρα μετά το ματς τα σκέφτεσαι, απελευθερώνεις τα συναισθήματά σου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο γήπεδο πάντως, όσον αφορά σε αυτό το θέμα, έχω ωριμάσει πολύ", δήλωσε ο Ντοναρούμα κατά τη διάρκεια παρουσίας ου σε ποδοσφαιρική εκδήλωση με τίτλο "Hall of Fame del Calcio Italiano".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ ΓΑΛΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ