EURO

Ντοναντόνι: "Τελικός Μουντιάλ με Σκωτία"

Ντοναντόνι: "Τελικός Μουντιάλ με Σκωτία"
New Image

Ως τελικό Παγκοσμίο Κυπέλλου παρομοίασε το ματς με τη Σκωτία στο "Χάμπτεν Παρκ" στις 17 Νοεμβρίου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "σκουάντρα ατζούρα".

Για την ακρίβεια, είναι πιο ορατός παρά ποτέ, με τη "σκουάντρα ατζούρα" να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 2η θέση του ομίλου της, όμως σε περίπτωση που δεν καταφέρει να φύγει με το "τρίποντο" από τη Γλασκώβη κόντρα στην πρωτοπόρο Σκωτία, τότε το πιθανότερο είναι να μείνει για πρώτη φορά εκτός μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης από το 1992.
"Μοιάζει πολύ αυτό το ματς με τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε 90 λεπτά παίζουμε τους κόπους μίας χρονιάς, αυτός είναι ο τελικός μας", τόνισε ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι, αναφορικά με το κρίσιμο ματς του ερχόμενου μήνα με τη Σκωτία του Άλεξ ΜακΛις και συνέχισε:

"Είμαστε στη δεύτερη θέση τώρα, που δεν είναι άσχημη θέση για το τελικό σπριντ. Τώρα ελπίζουμε να πάμε για την τελευταία προσπάθεια".

Το αρνητικό για την Ιταλία είναι ότι δεν έχει καταφέρει ποτέ στην ιστορία της να νικήσει σε σκωτσέζικο έδαφος, με τον Ιταλό τεχνικό να αναγνωρίζει τις δυσκολίες που περιμένουν την ομάδα, με δεδομένη την φόρμα στην οποία βρίσκονται οι "χαϊλάντερς".

"Η Σκωτία είναι μία ομάδα που μεταμορφώνεται όταν αγωνίζεται εντός έδρας, μπροστά στο κοινό της. Έχουν μεγάλο ενθουσιασμό και είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα.

Η Ουκρανία τους έκανε δύσκολη τη ζωή και δεν τους επέτρεψε να επιβάλλουν το ρυθμό τους, αυτό θα πρέπει να κάνουμε και εμείς. Τεχνικά είμαστε ανώτεροι, όμως στη Γλασκώβη θα πρέπει να δούμε μία μεγάλη Ιταλία", κατέληξε χαρακτηριστικά.








TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ