ΑΡΗΣ

Ντιοπ: "Να κάνουμε πρωταθλητισμό με τον Άρη και να προκριθούμε στην Ευρώπη"

Ο Παπέ Σεΐχ Ντιόπ με το κασκόλ του Άρη
Ο Παπέ Σεΐχ Ντιόπ με το κασκόλ του Άρη PRINT SCEEEN YOUTUBE

Ο Παπέ Σεΐχ Ντιοπ, που ανακοινώθηκε την Τετάρτη (29/6) από τον Άρη, έφτασε την Πέμπτη (30/6) στην Αυστρία, όπου βρίσκονται οι κίτρινοι ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν και ενσωματώθηκε στην ομάδα.

Παίκτης του Άρη είναι από την Τετάρτη (29/6) ο Παπέ Σεΐχ Ντιοπ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Την Πέμπτη (30/6) μάλιστα, ενσωματώθηκε στην αποστολή των κίτρινων στην Αυστρία για να ξεκινήσει την προετοιμασία.

Ο Σενεγαλέζος μέσος επεσήμανε μιλώντας στο ARIS TV ότι στόχος του είναι να κάνει πρωταθλητισμό με τον Άρη και να προκριθούν στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Άρη:

"Είμαι γνώστης της ιστορίας του Άρη και ίσως το πιο γνωστό του κομμάτι στην Ευρώπη είναι οι οπαδοί του και το γήπεδο είναι γνωστό για το με πόσο πάθος υποστηρίζουν οι φίλαθλοι την ομάδα. Ο Άρης και σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχει αρχίσει και μεγαλώνει πάρα πολύ, ιδιαίτερα από τότε που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας ο Θόδωρος Καρυπίδης. Αυτό ήταν το βασικό κίνητρο που με ώθησε στην απόφασή μου να υπογράψω γιατί θέλω να μεγαλώσω μαζί με την ομάδα, και είναι μια απόφαση ζωής".

Για τα χαρακτηριστικά του: "Θα δούνε έναν διαφορετικό ποδοσφαιριστή που θα τα δώσει όλα για να βοηθήσει την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Ένα ποδοσφαιριστή με μεγάλη όρεξη, να νιώσει την αγάπη του κόσμου παίζοντας καλή μπάλα και κάποιον που θα αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός και θα τα δίνει όλα για την ομάδα, τον πρόεδρο και τους φιλάθλους".

Για το γήπεδο του Άρη: "Μου άρεσε πολύ, έχω πολλή όρεξη να ξεκινήσω να παίζω και από αυτά που είδα από τα βίντεο με τους οπαδούς στα παιχνίδια".

Για τους στόχους του: "Το πρώτο είναι να προκριθούμε στους ευρωπαϊκούς αγώνες που έρχονται και για αυτή τη χρονιά, να κάνουμε πρωταθλητισμό. Να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στο εγχώριο πρωτάθλημα, το θέλουμε όλοι».

Για τις προσδοκίες του: "Ο Άρης χρόνο με το χρόνο ανεβαίνει, μεγαλώνει και θέλουμε να προσπαθήσουμε και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ