ΑΕΚ

Ντιόπ: "Είμαι εδώ για να προσφέρω"

Ντιόπ: "Είμαι εδώ για να προσφέρω"
INTIME SPORTS

Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντική τη νίκη επί της Ξάνθης, ενώ τόνισε πως βρίσκεται στην ΑΕΚ για να προσφέρει, τόσο στην ομάδα, όσο και στους νεότερους συμπαίκτες του.

Ο Σενεγαλέζος μέσος αναφέρθηκε επίσης στη διακοπή που ακολουθεί, αλλά και στον Άρη, που θα είναι ο επόμενος αντίπαλος της Ένωσης.

" Έχω έρθει εδώ γιατί μπορώ να προσφέρω. Ανεβαίνω καθημερινά σε δύναμη και ένταση. Επίσης είμαι εδώ για να σπρώξω και τους νεότερους, για να πάνε μπροστά και να έρθουν τα αποτελέσματα. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε σήμερα. Είχαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα. Κάποιοι παίκτες θα απουσιάσουν με τις εθνικές ομάδες. Θα έρθει νέος προπονητής, οπότε πρέπει να δουλέψουμε αυτό το διάστημα.

Γνωρίζω την έδρα του Άρη. Μου έχουν μιλήσει. Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Ας απολαύσουμε τη σημερινή νίκη. Να βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και ως μεγαλύτερος σε ηλικία και πιο έμπειρος θα ενθαρρύνω τους νεότερους
", ήταν τα λόγια του Ντιόπ.

Μανωλάς: "Μόνος δρόμος η νίκη"


Ο Κώστας Μανωλάς από την πλευρά του, τόνισε πως η νίκη ήταν μονόδρομος στο συγκεκριμένο παιχνίδι για την ΑΕΚ, μετά τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα. Επιπλέον, δήλωσε πως οι τρεις βαθμοί τόνώνουν ψυχολογικά τους παίκτες της Ένωσης εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

" Μετά από δύο πολύ άσχημα αποτελέσματα, στο Βόλο και στη Ρωσία, ξέραμε ότι μόνος δρόμος για μας σήμερα ήταν η νίκη. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλά, όμως σκεπτόμενοι πως έχουμε μπροστά μας μερικά δύσκολα ματς όπως αυτά με την Άντερλεχτ, τον Άρη και τον Παναθηναϊκό, ήταν αναγκαίο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και για ψυχολογικούς λόγους", είπε ο νεαρός αμυντικός.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ