ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ντιμπάλα: Οι τέσσερις επιλογές του στη μετά-Γιουβέντους εποχή

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς του Champions League κόντρα στην Βιγιαρεάλ | 16 Μαρτίου 2022
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς του Champions League κόντρα στην Βιγιαρεάλ | 16 Μαρτίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/ΑP MAGES

Η απόφαση της Γιουβέντους να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Πάουλο Ντιμπάλα αφήνει τον Αργεντινό φορ μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι στο φινάλε της σεζόν, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως τέσσερις είναι οι επικρατέστεροι προορισμοί του.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι -με 113 γκολ μέχρι στιγμής- ο τρίτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις, πίσω μόνο από τους Νταβίντ Τρεζεγκέ (171) και Τζον Χάνσεν (124), όμως αυτό το γεγονός δεν στάθηκε ικανό για να γεφυρωθεί το (οικονομικό) χάσμα μεταξύ της Γιουβέντους και των εκπροσώπων του στο καθοριστικό ραντεβού της Δευτέρας, για να παραμείνει στο Τορίνο και τη νέα σεζόν.

Έτσι, μετά από επτά χρόνια αδιάλλειπτης παρουσίας αλλά και σημαντικής προσφοράς, ο Αργεντινός επιθετικός μετράει πλέον αντίστροφα για να κουνήσει μαντήλι στη γηραιά κυρία πλέον έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το φιλαθλό κοινό ποιος θα είναι ο νέος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του.

Σύμφωνα με την αργεντίνικη ιστοσελίδα "TYC Sports", φαβορί παραμένει η Ίντερ, ομάδα που ακουγόταν για αυτόν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, με το εν λόγω μέσο να υπογραμμίζει πως υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες ραντεβού μεταξύ του CEO των πρωταθλητών Ιταλίας, Μπέπε Μαρότα, και του μάνατζερ του Joya για να βρουν τη χρυσή τομή στο οικονομικό.

Με δεδομένο πως το κασέ του είναι αρκετά υψηλό, η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, με τα ισπανικά ΜΜΕ να βάζουν στο παιχνίδι και τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο. Για τους μεν μπλαουγκράνα τονίζουν πως έβλεπαν εδώ και χρόνια τον Ντιμπάλα ως εναλλακτική του Λιονέλ Μέσι ενώ για τους ροχιμπλάνκος σημειώνουν πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα έβλεπε με πολύ καλό μάτι να φέρει στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" τον συμπατριώτη του.

Την ίδια ώρα, πιθανότητες, έστω και μικρότερες σε σύγκριση με τις τρεις παραπάνω ομάδες έχει και η Τότεναμ, με αγγλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως το σενάριο απόκτησης του Ντιμπάλα δεν είναι πολύ δυνατό, παρόλα αυτά ο διευθύνων σύμβουλος των σπιρουνιών, Φάμπιο Παράτιτσι, που γνωρίζει άριστα την ιταλική ποδοσφαιρική πιάτσα, έχει προσεγγίσει ήδη τον μάνατζερ του 28χρονου φορ για να βολιδοσκοποήσει τις προθέσεις του.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΙΝΤΕΡ ΤΟΤΕΝΑΜ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ