ΠΑΟΚ

Ντεσπόντοφ: "Θέλω να παίζω σε ομάδες που παλεύουν για τίτλους, ήταν εύκολο να επιλέξω τον ΠΑΟΚ"

Ντεσπόντοφ: "Θέλω να παίζω σε ομάδες που παλεύουν για τίτλους, ήταν εύκολο να επιλέξω τον ΠΑΟΚ"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ μιλώντας σε Μέσα της Βουλγαρίας αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αλλά και το ενδιαφέρον που υπήρξε από άλλες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ στο καλοκαιρινό παζάρι και ήρθε για να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου.

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της χώρας του, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ήταν εύκολο να επιλέξει τους Θεσσαλονικείς. Παράλληλα αναφέρθηκε στο παρασκήνιο κάτω από το οποίο έγινε η μεταγραφή του, αλλά και στην υποδοχή που είχε στον ΠΑΟΚ.

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις ομάδες με τις οποίες συνδέθηκε, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ: Για το γεγονός ότι για τον ίδιο ενδιαφέρθηκαν οι Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε, Ερυθρός Αστέρας, Παρτίζαν και το πώς επέλεξε τελικά τον ΠΑΟΚ: "Ήταν πολύ δύσκολες οι τελευταίες ημέρες. Ήμουν στο τηλέφωνο όλη μέρα και μιλούσα συνεχώς με διαφορετικούς ανθρώπους. Είμαι πολύ χαρούμενος που μίλησα με αυτές τις ομάδες, αλλά στην πραγματικότητα ήταν εύκολο να επιλέξω τον ΠΑΟΚ.

Μου έδειξαν μεγάλο σεβασμό. Τώρα μπορώ να αποκαλύψω ότι διαπραγματευόμουν με την Κράσνονταρ για ενάμιση μήνα, αλλά δεν μπορούσα να υπογράψω μαζί τους λόγω της κατάστασης στη Ρωσία".

Για το πότε ήρθε η πρόταση από τον ΠΑΟΚ: "Την Παρασκευή (1/9), την επομένη του αγώνα με τον Άγιαξ. Μίλησα με τους ατζέντηδες μου για το ενδιαφέρον τους και μετά από δύο ώρες έφτασε η επίσημη πρόταση. Στην πραγματικότητα τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα. Ήμουν ακόμα στο Άμστερνταμ, μπήκα στο αεροπλάνο και αφού έφτασα σπίτι, μιλούσα στο τηλέφωνο μέχρι τις δύο τα μεσάνυχτα. Είχα ήδη συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά έπρεπε πρώτα η Λουντογκόρετς να δεχθεί την πρόταση του".

Για την υποδοχή που βίωσε στον ΠΑΟΚ: "Ήταν εξαιρετική υποδοχή στον ΠΑΟΚ. Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η μεταγραφή έλαβα χιλιάδες μηνύματα, «Έλα στον ΠΑΟΚ!» Έχω τεράστιο σεβασμό σε όλους στον σύλλογο. Για εμένα αυτή είναι η καλύτερη επιλογή, το ένιωσα μέσα μου αυτό".

Για τους λόγους που τον οδήγησαν να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ: "Το ότι είναι ένας φιλόδοξος σύλλογος με εκατομμύρια οπαδούς. Θέλω να παίζω σε ομάδες που παλεύουν για τίτλους και κερδίζουν. Κι ο ΠΑΟΚ είναι τέτοιος σύλλογος".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ