ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοντά στην απόκτηση του Ντεσπόντοφ

Ο Ντεσπόντοφ με τη φανέλα της Λουντογκόρετς
Ο Ντεσπόντοφ με τη φανέλα της Λουντογκόρετς EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το μεταγραφικό παζάρι και μετά τον Όλα Σολμπάκέν προσπαθεί να κλείσει τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Λουντογκόρετς.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το μεταγραφικό σαφάρι και μετά τον Όλα Σολμπάκεν τον οποίο έκλεισε από τη Ρόμα (δανεικό με οψιόν αγοράς 4.500.000 ευρώ) και έφερε στην Ελλάδα, επιδιώκει την απόκτηση και άλλων ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Λουντογκόρετς για τη μεταγραφή του δεξιού εξτρέμ Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Αρχικά, οι απαιτήσεις της βουλγαρικής ομάδας ανέρχονται πάνω από 5.000.000 ευρώ και οι συζητήσεις είχαν "παγώσει" για λίγα εικοσιτετράωρα. Όμως, τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως υπήρξε νέα επαφή με τις δύο πλευρές να έρχονται πιο κοντά η μία στην άλλη.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Ντεσπόντοφ να επιθυμεί τη μεταγραφή του και ίσως δεν είναι τυχαίο ότι την Πέμπτη (31/08) δεν αγωνίστηκε με την Λουντογκόρετς στον αγώνα με αντίπαλο τον Άγιαξ, στο Άμστερνταμ.

Στη Βουλγαρία εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός και η Λουντογκόρετς θα δώσουν τα χέρια, με την τελευταία πάντως να ισχυρίζεται ότι έχει προτάσεις και από άλλους συλλόγους, από την Ιταλία και τη Γαλλία, αλλά και από την Κράσνονταρ. Ο Ντεσπόντοφ έχει 11 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στο ξεκίνημα της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ