ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ντεσάμπ για Μέσι: "Δύσκολο να πούμε ότι είναι καλύτερος από τον Ρονάλντο ή τον Εμπαπέ"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τον Λιόνελ Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τον Λιόνελ Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ © 2022 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Σχολιάζοντας τον νικητή της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ υποστήριξε ότι είναι δύσκολο να ορίσει κανείς αν ο Αργεντινός είναι καλύτερος παίκτης από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Λιονέλ Μέσι συνέβαλε τα μέγιστα στο να κατακτήσει η Αργεντινή το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, επικρατώντας της Γαλλίας του Ντιντιέ Ντεσάμπ στον τελικό της διοργάνωσης.

Το βαρύτιμο τρόπαιο έπαιξε φυσικά σημαντικό ρόλο στο να κατακτήσει τη 8η Χρυσή Μπάλα στην καριέρα του το βράδυ της Δευτέρας (30/10) ο Αργεντινός σταρ.

Μιλώντας ωστόσο, στο Futbol Picante ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "τρικολόρ" εξέφρασε την αβεβαιότητα για το αν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά ότι ο Μέσι είναι ο κορυφαίος και καλύτερος από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Κιλιάν Εμπαπέ.

"Οι Αργεντινοί λένε ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Είναι ένας από αυτούς, αλλά είναι δύσκολο να πούμε ότι ο Μέσι είναι καλύτερος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος είναι νεότερος".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ