ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ντέρμπι κορυφής στο Αλβαλάδε

Ντέρμπι κορυφής στο Αλβαλάδε
κατσουρανης

Το Μποαβίστα-Νασιονάλ και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Πόρτο και την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας τραβούν τα βλέμματα στην Πορτογαλία

Μποαβίστα-Νασιονάλ Μαδέιρα

Δύσκολο παιχνίδι για τις δύο ομάδες που βρίσκονται κάπου στην μέση της βαθμολογίας έχοντας 7 βαθμούς οι γηπεδούχοι και 9 οι φιλοξενούμενοι. Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν πολύ χαμηλό τον άσο, ενώ πολύ πιθανό σημείο είναι το Χ μικρές οι διαφορές των δύο

Σπόρτινγκ Λισσαβόνας-Πόρτο

Στο "Ζοσέ Αλβαλάδε", η γηπεδούχος Σπόρτινγκ, υποδέχεται στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής την Πόρτο με την οποία και συγκατοικεί στην κορυφή της κατάταξης με 15 βαθμούς. Δύο νίκες και μία ισοπαλία έχει εως τώρα εκτός έδρας η Πόρτο ενώ από την άλλη η γηπεδούχος στο "Αλβαλάδε" έχει 5 νίκες και 1 ισοπαλία.

Απόντες για την φιλοξενούμενη οι Ίμπσον και Πέδρο Εμανουέλ αλλά και Σόκοτα.

Ακαδέμικα-Άβες

Στην 14η θέση της βαθμολογίας, δηλαδή στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η Ακαδέμικα, η οποία μόνο εμπιστοσύνη δεν εμπνέι στον κόσμο της. Θεωρητικά είναι το φαβορί για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι η γηπεδούχος όμως δεν θα πρέπει να εκπλήξει κανέναντο ενδεχόμενο, αν η Άβες πετύχει γρήγορα γκολ, η Ακαδέμικα να καταρέυσει. Η Άβες βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας ενώ έχει μια σοβαρή απουσία καθώς από τον αγώνα θα λείψει ο Αρτούρ Φούτρε.

Μαρίτιμο-Μπέιρα Μαρ

Επτά βαθμούς σε 6 αγώνες έχει μαζέψει η Μαρίτιμο που βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη η Μπέιρα Μαρ, βρίσκεται στην 13η θέση με 5 βαθμούς σε 6 αγώνες. Οι δύο ομάδες προέρχονται από βαριές ήττες και θέλουν να ανατρέψουν γενικά το εις βάρος τους σκηνικό.

Μπενφίκα-Αμαδόρα

Εύκολο βράδυ αναμένεται να περάσει την Κυριακή η ομάδα των Κώστα Κατσουράνη και Γιώργο Καραγκούνη, Μπενφίκα απέναντι στην ουραγό του πορτογαλικού πρωταθλήματος Αμαδόρα. Η φιλοξενούμενη είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και κατά 995 θα είναι αυτή που θα αποχαιρετήσει την κατηγορία πιο γρήγορα από όλες τις υπόλοιπες.

Από την γηπεδούχο θα απουσιάσουν οι Ρούι Κόστα και Μάρκο Φερέιρα

Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Μποαβίστα-Νασιονάλ Μαδέιρα

Ακαδέμικα-Άβες

Μαρίτιμο-Μπέιρα Μαρ

Σετουμπάλ-Λεϊρία

Μπενφίκα-Αμαδόρα

Σπόρτινγκ Λισσαβόνας-Πόρτο

Ναβάλ-Μπράγκα








































TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ