ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντέρμπι Κάουντι: Ανακοίνωσε τον Ρούνεϊ ως παίκτη-προπονητή για το 2020!

England's Wayne Rooney greets fans after his 120th cap, the international friendly soccer match between England and the United States at Wembley stadium, Thursday, Nov. 15, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
England's Wayne Rooney greets fans after his 120th cap, the international friendly soccer match between England and the United States at Wembley stadium, Thursday, Nov. 15, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

H Ντέρμπι Κάουντι ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γουέιν Ρούνεϊ ως παίκτη-προπονητή για τον Ιανουάριο του 2020! Συμβόλαιο 1,5 έτους για τον Άγγλο επιθετικό, με οψιόν γι' ακόμα μία σεζόν.

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η Ντέρμπι Κάουντι, καθώς ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γουέιν Ρούνεϊ ως παίκτη-προπονητή για τον Ιανουάριο του 2020!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας, ο 33χρονος φορ θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την DC United και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στο ρόστερ έχοντας διπλό ρόλο.

Το πιθανότερο είναι πως θα είναι βοηθός του Φιλίπ Κοκού το πρώτο διάστημα έως ότου αποκτήσει εμπειρία και πάρει τα απαραίτητα διπλώματα προπονητικής. Ο Ρούνεϊ υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 έτος, δηλαδή, μέχρι το καλοκαίρι του 2021, με οψιόν γι' ακόμα μία σεζόν.

Η ανακοίνωση:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ