ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Επίσημα κόκκινος ο Ντέιβις

Λίβερπουλ: Επίσημα κόκκινος ο Ντέιβις

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού, Μπεν Ντέιβις, από την Πρέστον αντί 1.800.000 ευρώ.

Παίκτης της Λίβερπουλ κι επίσημα είναι ο Μπεν Ντέιβις, καθώς οι ρεντς ανακοίνωσαν το βράδυ της Δευτέρας (1/2) την απόκτησή του από την Πρέστον αντί 1.800.000 ευρώ.

Ο 25χρονο Άγγλος στόπερ μετράει 135 συμμετοχές με την Πρέστον και ήταν βασικός στην ομάδα της Championship από τη σεζόν 2017-18 κι έπειτα.

Ο Ντέιβις πέρασε τη Δευτέρα από ιατρικά τεστ και κατόπιν έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους κόκκινους.

Σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ σε θέματα Λίβερπουλ, Τζέιμς Πιρς, οι πρωταθλητές Αγγλίας συμφώνησαν να καταβάλλουν άμεσα στην Πρέστον ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο από 500.00 ευρώ, με την ομάδα της Championship να κρατάει ποσοστό 20% επί των κερδών σε περίπτωση πώλησής του στο μέλλον.

"Η ευκαιρία που είναι μπροστά μου είναι εκπληκτική. Θα ήταν ανόητο από την πλευρά μου να μην την αρπάξω", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο αριστεροπόδαρος αμυντικός, που θα πάρει τη φανέλα με το Νο 28.

Ο ΜΠΕΝ ΝΤΕΙΒΙΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΤΟΝ:

Photo Credits: John Walton/Pool via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ