VIRAL

Ντε Μπρόινε: Γιόρτασε το τρεμπλ της Σίτι κάνοντας δώρο στους συμπαίκτες 26 ειδικά κατασκευασμένα iPhone

Ο Κέβιν ντε Μπρόινε αποφάσισε να κάνει δώρο στους συμπαίκτες του 26 ειδικά κατασκευασμένα iPhone αξίας 5.000 ευρώ το ένα, για να γιορτάσει το τρεμπλ της Σίτι.
Ο Κέβιν ντε Μπρόινε αποφάσισε να κάνει δώρο στους συμπαίκτες του 26 ειδικά κατασκευασμένα iPhone αξίας 5.000 ευρώ το ένα, για να γιορτάσει το τρεμπλ της Σίτι. PRINT SCREEN

Ο τραυματίας Κέβιν ντε Μπρόινε αποφάσισε να κάνει δώρο στους συμπαίκτες του 26 ειδικά κατασκευασμένα iPhone αξίας 5.000 ευρώ το ένα, για να γιορτάσει το τρεμπλ της Σίτι.

Ο Κέβιν ντε Μπρόινε, παρόλο που δεν θα μπορέσει να συνεισφέρει στην ομάδα του για το υπόλοιπο του έτους, εξαιτίας της βαριάς θλάσης που υπέστη στον ιγνυακό τένοντα, αποφάσισε να γιορτάσει έστω και καθυστερημένα το τρεμπλ της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο διεθνής Βέλγος αποφάσισε να κάνει δώρο σε όλους τους συμπαίκτες του ειδικά κατασκευασμένα iPhone αξίας 5.000 ευρώ το ένα.

Ο μέσος των "Πολιτών", που χειρουργήθηκε πριν λίγες μέρες (18/8), μοίρασε 26 υπερπολυτελή κινητά τηλέφωνα ειδικά κατασκευασμένα, που σηματοδοτούν το ιστορικό κατόρθωμα του συλλόγου.

Ο 32χρονος εμπνεύστηκε την ιδέα από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είχε κάνει δώρο 35 iPhone από χρυσό 24 καρατίων μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα κινητά που έδωσε στους συμπαίκτες του έχουν γαλάζιο χρώμα με ασημή λεπτομέρειες. Υπάρχει χαραγμένο στο κέντρο το σήμα της Σίτι και στο κάτω σημείο γράφει χαρακτηριστικά "Κατακτητές του τρεμπλ 2023".

Όλες οι συσκευές φέρουν στο πάνω μέρος το όνομα και τον αριθμό του Βέλγου ποδοσφαιριστή.

TAGS VIRAL ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ PREMIER LEAGUE ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ