EURO 2020

Ντε Μπρόινε: "Εχω σχισμένους συνδέσμους, όμως ένιωσα την ευθύνη να παίξω για τη χώρα μου"

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε υποφέρει από τον τραυματισμό του
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε υποφέρει από τον τραυματισμό του στο πόδι LLUIS GENE/POOL PHOTO VIA AP

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είπε πως έπαιξε με σχισμένους συνδέσμους στον αγώνα του Βελγίου με την Ιταλία και πως πονούσε πάρα πολύ, όμως ένιωθε ευθύνη να βοηθήσει τη χώρα του.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή στον αγώνα του Βελγίου με την Ιταλία στο Μόναχο εξαιτίας τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο, όμως έσφιξε τα δόντια και κατάφερε να αγωνιστεί για να βοηθήσει όσο μπορούσε τη χώρα του. Το αποτέλεσμα δεν ήταν βέβαια καλό για τους "κόκκινους διαβόλους".

Στην τελευταία προπόνηση, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τελικά κατάφερε να δώσει το παρών. Είχε μάλιστα ορισμένες πολύ καλές στιγμές και μάλιστα παραλίγο να σκοράρει στο πρώτο μέρος, αναγκάζοντας τον Ντοναρούμα σε μια τρομερή επέμβαση.

"Για μένα ήταν περίεργες αυτές οι 4-5 τελευταίες εβδομάδες και θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό τιμ. Ήταν ένα θαύμα που έπαιξα απόψε, γιατί υπήρχε σίγουρα ζημιά στον αστράγαλο μου. Εχω σχισμένους συνδέσμους. Όμως, ένιωσα την ευθύνη να αγωνιστώ για τη χώρα μου. Κρίμα που δεν μπορούσα να κάνω περισσότερα", τόνισε ο Ντε Μπρόινε.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ