ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ντε Μπουρ: "Δε θα ταιριάξουν Μέσι και Νεϊμάρ"

Ντε Μπουρ: "Δε θα ταιριάξουν Μέσι και Νεϊμάρ"

Πολύ δύσκολο θεωρεί ο Φρανκ Ντε Μπουρ να ταιριάξουν Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ. Διαφωνεί μαζί του ο Τζόρντι Κρόιφ, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως "θα πρέπει ο Νεϊμάρ να καταλάβει ποιος είναι το αστέρι".

Αρκετοί είναι εκείνοι που διατηρούν τις αμφιβολίες τους για το αν ο Λιονέλ Μέσι και ο Νεϊμάρ θα καταφέρουν να "κολλήσουν".

Ο Γιόχαν Κρόιφ ήταν ο πρώτος που έδειξε δύσπιστος και σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Φρανκ Ντε Μπουρ, ο οποίος διαφώνησε με τον Πεπ Γουαρδιόλα που πρόσφατα είχε πει πως οι δυο τους θα έχουν χημεία.

"Φυσικά και καταλαβαίνω γιατί ο Πεπ δε λέει πως Μέσι και Νεϊμάρ δεν μπορούν να παίξουν μαζί. Θέλει να κρατήσει μία σχέση με την Μπαρτσελόνα και φυσικά ελπίζει πως αυτό θα βοηθήσει.

Ωστόσο στο παρελθόν με τους Σαμουέλ Ετό ή Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δίπλα στον Μέσι ο Πεπ διαπίστωσε πως δύο ηγέτες δεν μπορούν μαζί. Αυτό ακριβώς μου είχε πει πριν από δύο μήνες. Καταλαβαίνω τις αμφιβολίες.

Είναι εξαιρετικό να έχεις δύο παίκτες που βάζουν γκολ. Ωστόσο, θα το θέσω σωστά, δε συμβαίνει συχνά δύο σταρ να ταιριάζουν απόλυτα. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνω τους Μέσι και Νεϊμάρ, αλλά θα υπάρξει μία στιγμή κατά την οποία ο ένας θα πιστεύει ότι είναι πιο σημαντικός από τον άλλον".

Αντίθετη άποψη έχει ο Τζόρντι Κρόιφ, γιος του Γιόχαν: "Η ιστορία της Μπαρτσελόνα έχει αποδείξει πως χωρούν μαζί δύο σταρ. Στις αρχές του 1980 υπήρχαν οι Ντιέγκο Μαραντόνα και Μπερντ Σούστερ και μετά οι Ρομάριο και Χρίστο Στόιτσκοφ. Αυτοί τα πήγαν περίφημα.

Όταν υπάρχει σεβασμός και ξεκάθαροι κανόνες δε βλέπω το πρόβλημα. Θα είναι ξεκάθαρο ότι ο Μέσι είναι και θα παραμείνει το αστέρι. Ο Νεϊμάρ πρέπει να το αποδεχτεί αυτό. Ο Μέσι καταλαβαίνει πως η άφιξη του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα είναι κάτι καλό. Θα παίξουν μαζί όσο είναι ξεκάθαρο ποιος είναι το Νο1 και ποιος το Νο2".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ