ΝΑΠΟΛΙ

Ντε Λαουρέντις: "Μιλήσαμε με τον Ενρίκε, αλλά το μυαλό του είναι στην Premier League"

Ο Λουίς Ενρίκε ως προπονητής της εθνικής Ισπανίας
Ο Λουίς Ενρίκε ως προπονητής της εθνικής Ισπανίας © 2021 STUART FRANKLIN / POOL PHOTO VIA AP / AP IMAGES

Ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, επιβεβαίωσε ότι υπήρξε επαφή με τον Λουίς Ενρίκε για τη θέση του προπονητή, αποκαλύπτοντας όμως πως ο Ισπανός τεχνικός έχει ως προτεραιότητα ομάδες της Premier League.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ανακοίνωσε πως για εκείνον το κεφάλαιο Νάπολι έκλεισε και αποχαιρέτησε την ομάδα, προαναγγέλλοντας πως τη νέα σεζόν δεν θα βρεθεί στον πάγκο κάποιου άλλου συλλόγου, ώστε να ξεκουραστεί.

Ο ισχυρός άνδρας των Παρτενοπέι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, να είναι Νο1 στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες.

Μιλώντας στο Rai News δήλωσε πως έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο προτεραιότητα του Ενρίκε είναι η Αγγλία.

"Συζητήσαμε. Είναι σπουδαίος προπονητής, τα πήγε πολύ καλά στην Μπαρτσελόνα, αλλά νομίζω ότι έχει στο μυαλό του την Premier League. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ανταγωνιζόμαστε πολλά πρωταθλήματα που είναι πιο ελκυστικά από το δικά μας, όπως το αγγλικό.

Μπορώ να του πω ότι δεν υπάρχει Κόλπος εκεί, κι ότι η ομίχλη και το φαγητό δεν είναι τόσο καλές συνθήκες, κι άλλα περισσότερα από αυτό... αυτή είναι συζήτηση (γέλια). Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, υπάρχουν πιο ελκυστικοί πόροι εκεί", είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ